After 2 1/2 years..akhirnya..dapat tengok movie kat cinema~~ Transformers!!

Lamanya tak gi tengok wayang…heehhe…jumaat lepas akhirnya berjaya gak kitorang pergi tengok..Alif tinggal kat umah..makcik dier and sorang kawan tolong jaga kat umah.. 😀

transformers_3_movie

Best gile la tengok Transformers ni…tapi cam sama tengok sorang2 jek..sebabnya..En. Suami kesayangan aku tak beli tiket awal2..so bile pergi kat kaunter dah abes dah semua seat yang best2 tinggal 2 rows in front jek…mmg tak la kan nak dok depan gile tu..dah la cinema kecik…last2 beli separate seat…

nasib baik cerita best..hahaha..as for the dating part tu..mmg la langsung not oh-so-romantic date pon..huu…rindu pulak masa dating zaman dolu2..dak p dulu selalu pegang tangan time jalan..then kalau duduk2 ke pe dier amik tangan and kiss my hand…

skang? sampai2 jek turun kereta and jalan ke cinema tu aku tunggu jek dier amik pegang tangan aku time jalan..mmg berharap jek laa..dier jalan jek laju kat depan..kecik ati wei~~

Cam sepanjang s0-called date tu takde ape2 pon..pergi 1Borneo, gi wayang, beli tiket, masuk wayang, layan citer sorang2, abes citer..balik…huu…

tak tau dah nak cakap pe..hahaha..

written by beba

3 thoughts on “After 2 1/2 years..akhirnya..dapat tengok movie kat cinema~~ Transformers!!”

  1. mawar

    hahaha cute entry!! dating after marriage :p

    lek lek je bibah.. takpon i suggest ko la tarik tangan en.hubby tu 🙂
    takpon korang set another date and this time purchase tix siap2..amik couple seats hehehe

    btw aku pon tak tgk lagi citer transformers tu…isk

Please let me know what do you think about this post. :D