99 Balloons; Sangat touching…

Tak sure sebenarnye bilenye benda ni terjadi..tapi aku tengok first time dlu pon dah lama dah..tu pon kat oprah..and rasanya bukan latest episodes pon..hehehe..

Seriously sangat touching..first time aku tengok meleleh2 air mata..huu..tengok tadi pon cam nak meleleh gak..tp dok tahan2..huu..

memang sangat touching2..lagi2 for parents..bila tengok ni aku bersyukur sangat yang Alif lahir tanpa sebarang masalah dan sihat walafiat..harap2 begitu juga ngan yang seterusnya..tak tau la mampu ke tak aku kalau nak lalui semua tu..

semoga Allah permudahkan kehidupan kami sekeluarga..dan kamu juga…amin…

written by beba

5 thoughts on “99 Balloons; Sangat touching…”

  1. mak haqq

    uwaa..
    betul la mama alif..
    sebak sangat..

    syukur alhamdulillah haqq dan alif dilahirkan sempurna dan sihat..
    insyaAllah berkekalan hendaknya..

    p/s : alif dukung mama terbang singgah jumpa aunty ya..aliff kan superman :))

  2. Pingback: Tweets that mention 99 Balloons; Sangat touching… | Habibah & Anas -- Topsy.com

  3. beba Post Author

    tu la kan..mmg sedih jek bila tengok..and couple tu muda lagi kan..first son plak tu..sedih2..

    ye..semoga anak2 kita kekal sihat walafiat..amin..

    p.s: hehehe..alif superman boleh berjalan jek..belum belajar terbang..naik kapal terbang bole.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D