Super Alif !! – Cute Baby in Costume Contest

Ni 2nd time nak masuk contest..hehee…banyak contest kat internet ni sebenarnye..tapi cam tak sempat-sempat nak join. This time alif nak compete dalam contest “Cute Baby in Costume Contest” plak yang di anjurkan oleh BabyIntan.

Cute Baby in Costume ContestSyarat-syarat nak join senang jek:

  • Add blog BabyIntan dalam bloglist anda – DONE! (mmg dah ade pon.. 😀 )
  • Sila letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entry contest tu. – DONE!
  • Buat entri mengenai contest ini di blog anda – DONE! (you’re reading it..:p)
  • Only for mummy/daddy blogger yg mempunyai anak yg berumur dari 1 bulan hingga 3 tahun sahaja – Alif baru 9 bulan, so masuk dalam range umur ni..
  • Dalam entri anda, sila upload SATU (1) SAHAJA gambar anak yg paling CUTE mengenakan costume – DONE!! (Cute tak?? hehehe..)
  • Sila nyatakan nama si cutie dan umurnya sekali – DONE!
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIntan (no link back will be disqualified) – DONE! (dah linkkan kat atas tu..)
  • Bila dah siap dan berpuas hati dengan gambar pilihan, sila lah tinggalkan link entri anda di entri contest tu.. -DONE! (lepas da publish post ni..tapi kira done la jugak!! 😀 )

So jeng..jeng..jeng….ni la gambar yang Alif pertaruhkan dalam contest kali ni…Super Alif!!! hehehe…Costume Superman ni mmg da lama da beli..masa tu Alif 5 bulan kot…baru sekarang la muatnye…cam tau-tau jek ek yang BabyIntan nak buat contest pakai costume ni..hehehe..

alif-superboy

Super Alif !!

Nama: Alif Bin Anas

Umur: 9 Bulan 2 Hari

Hopefully kalau tak menang dapat saguhati pon bule laa..hahaha..cam the last time masuk contest hari tu..dapat hadiah saguhati yang kiut.. 😀

written by beba

11 thoughts on “Super Alif !! – Cute Baby in Costume Contest”

  1. Pingback: Hadiah dari Contest.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D