Rasa2nya cam nak buat Giveaway laa..

Aku ingat nak buat Giveaway…simple jek..tak nak buat contest dah untuk masa terdekat ni..poning..hahaha..

So aku nak tanye pendapat korang pasal hadiah yang patut aku bagi…

giveaway

rasanya2 kalau aku bagi Pearl and Crystal Accessories gak cam hari tu korang minat tak? hehehe..tak pon nak bagi hadiah lain plak..huu..

owh..alang2 cakap pasal accessories ni, sekarang ni Sabah Accessories tengah buat Sale. 😀 Boleh la melawat tengok, kalau ada yang berminat.

baru jek tadi aku dok buat banner baru untuk Sabah Accessories.. 😀 ok tak? kejap jek buat tu..just edit dari yg lama gak..hehe..tukar sket2 jek… 😀

Sabah Accessories - Pearl and Crystal Accessories from Sabah

p.s: baru jek dapat payment from my ‘client’..heheh..wah…dah ade client plak skang ni..hoho..kalau ada sape2 nak buat makeover blog dier ke, nak buat static website ke, nak header baru ke, nak setup self-hosted blog ke..contact la aku ek.. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D