Peserta Love is You and Me Contest; 19.04-25.04

Update untuk Love is you and Me contest.

love is you and melove is you and meni la tambahan peserta untuk minggu ni..

ape plak ngan en alif tu? ngan awek mana plak dier dok berborak tu? heheheh..gambar tu bukan sengaja di blurkan..tp mmg awek tu dok bergerak..kalau korang bace blog aku mesti tau sape awek ni..so sape yang first leave comment kat sini ngan nama awek pink ni and apa hubungan dier ngan alif (tak yah nama penuh pon takpe)..ada hadiah misteri untuk korang…eh..bukan korang..korang tu cam ramai plak..heheh..sorang jek.. :p

sila lah godek2 entry lepas kat blog ni ek..hehee..owh..and ahli keluarga terdekat tak layak untuk simple giveaway ni ek.. :p

Kepada nama2 di bawah ni sila update contest entry anda dan get back to me kay a.s.a.p..kalau tak by 30 april 11.59pm..korang akan di mark as disqualified..

  • bukhairiah
  • Elly Hamzah

Last skali nanti on 1st May aku akan akan listoutkan semua contestants Love is you and Me contest ni..and lepas tu lagi..pening2 lalat la aku nak decide on pemenangnye…hehee..panel jurinya buat masa ni of course la me as ketua juri and en anas juri biasa2 ni..hehe..kalau ada yang sudi nak jadi juri jemputan pon boleh gak..hehe..nanti akan diumumkan kemudian pada 1 May…tungguuu…

pasal hadiah…still a mystery..hehee..tapi some of it dah ada dah kat aku..cuma nnt nak tambah sket..hehe..and seperti yang dah di war-warkan..hadiah akan disponsor oleh: Sabah Accessories

4 hari jek lagi..ajak la member2 korang skali join contest ni..ramai2 kan lagi.. 😀

p.s: masa aku check2 entry contest rasanya ada yang berminat ngan item kat bawah ni..tp baru jek ade orang beli tadi..

Rainbow Heart-Shaped Crystal Brooch

Rainbow Heart-Shaped Crystal Brooch

 

written by beba

10 thoughts on “Peserta Love is You and Me Contest; 19.04-25.04”

  1. ejaa

    huhuhu ejaa x pat join le kontest ni.
    huhuhu salah satu sbb nye, tak kahwin lagi x leh la nk manja lebih2. hahahahaha kalo x, pose die x cantek le.haahaha.

    one more, boypren ku jauh, dah le x suke beno nk join2 mcm ni. sbb dia kate, maluuuuu. malu kat kawan die agaknye. hahahahha.

  2. asfiedaimpiana

    salam…beba i nak join giveway tuuhh…rasanya nobody yg jawab..i just 1 to try my luck..:D
    Gambar alif tu dgn his cousin … nama baby in pink dress tu ialah Siti Nur Asyikin usia 1thn 5 bulan 29 hari ( i found her in ..u r famili n frens list.. :D)rasanya derang ni cousin kot…(totttt..anda silap)..kalau silap kawan kot..coz mama derang kawan..kira anak kawan gak laa
    TP SAYA YAKIN BETUL ALIS N SYIQIN NI COUSIN..!! Nngeeeehehehehee

    1. beba

      hehehee…pim pom…
      btol la tu asfiedaimpiana 😀

      tapi cam excited tol sampai nama Alif pon dah jadik Alis..hehehe.. :p
      siap nama penuh tu..seb baik takde nama ayah dier..hehhee..

      tahniah2..:D nnt akan diumumkan official..hadiahnye..still misteri..hehe..masa annouce nnt baru tunjuk… :p

      tapi kalau versi panjangnye saya pon tak sure..haah..sebab me and mak awek pink a.k.a syiqin ni cousin..tp sbb kitorang pon rapat..so anak2 kitorang ni jadik cousin jek laa..hehe..

      1. asfiedaimpiana

        yaeyyy…tq beba!!..x kisah lah tu janji merasa gak my 1st time giveaway..heheheee
        pasal nama tu..haah kot xcited sgt sampai salah eja..sowi yer..

        Kalu u ngan mak pinky gurl tu sepupu..anak2 kira dua pupu la…@ kupu2…hehehehee..

        Giveaway ni org x notice coz dia dlm article..cuba kalu buat entri beso2 sure ramai yg join…then 1 more thing..i notice masa bc ur last entri tu n komen kat recent contest update..i pun try la usha…1 entri ke 1 entri..n jumpa yg u ckp ni..apalg i pun ‘geledah’ la mana yg patut…heheheeee

        TQ again ya..

  3. Pingback: Pemenang Mystery Giveaway @beba-anas | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D