Peserta Love is You and Me Contest; 06.04-18.04

Adoi..sorry la lambat update pasal ni..rasa cam agak busy gak la..hehehe..

Ni compilation gambar-gambar peserta-peserta yang baru. Some of it still belum complete lagi penyertaannya sebab still ada syarat2 yang belum dipenuhi..pasal tu nanti cerita..skang ni ni la antara gambar2 yang akan bertanding untuk Love is you and me Contest ni..

En. Alif pon masuk contest ke? mana pasangan nye? hheehe.. :p saje jek aku letak gambar dak kecik tu, dah ade ruang kosong pon..apa salahnya letak gambar dak seksi tu..hehehe..

berbalik pasal incomplete entries ni, nama yg listed kat bawah ni still belum complete lagi entries..sebab2 nye ada kat comment masing2..please refer kat situ ye..and kalau dah betulkan harap boleh bagi tau kat memana la kat blog ni kay..

  • nsazwa
  • elly hamzah
  • bukhairiah
  • azura ahmad

thanks korang for joining kay…kepada yang belum join tu meh la beramai-ramai memeriahkan contest ni ek.. 😀

written by beba

5 thoughts on “Peserta Love is You and Me Contest; 06.04-18.04”

Please let me know what do you think about this post. :D