Kami Menang Hadiah Pertama!!

Baru jek tau hari ni..tu pon efa yang bagitau..hehehe..

Banyak-banyak masuk contest, ni la contest pertama yang kitorang berjaya jadi juara!!! hohoho..Banzai!!!

Lupa plak nak bagi tau contest per..hahaha..excited sangat…

Mesti korang pon dah lupe contest mana sebab banyak sangat contest yang aku masuk..hahaha..Contest yang dimaksudkan ialah Contest I’m Yours.

Kitorang menang Kategori A : Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda/pic kawin pun ok)

gambar yang bertuah and yang da berikan kemenangan ni kat kitorang ialah:

Muka2 bahagia orang baru kahwin.. :p

Muka2 bahagia orang baru kahwin.. :p

written by beba

10 thoughts on “Kami Menang Hadiah Pertama!!”

  1. efa

    wah siap letak back link :p

    hehe tah dah blog hop2 sane sini tetibe stumbled upon blog contest tu, tetibe nampak gamba korang n yg best nye korang yg menang, yg tlg tgk ni plak yg excited..keskes..congrats! 😉

    1. beba Post Author

      manede asik monang…yang menang jek wat post..yg tak menang tak wat post…hahaha..tu la nampak cam menang jek..hahahaha.. :p

      aku pon da lama da tak masuk contest..bz..bz…

Please let me know what do you think about this post. :D