Contest Melaram Dengan Handbag

Before this En. Alif yang bertanding..kali ni Emak En. Alif plak nak masuk contest..hohoho…Contest ni aku terjumpa masa dok berblog hop..cam menarik plak nak masuk..hehehe… Contest Melaram Dengan Handbag ni dianjurkan oleh Fiza sempena birthday Fiza yang ke berapa tak tau plak.. 😀 Birthday Fiza sama plak ngan Rina (my sis) yg jatuh pada 2 December ni. Happy Birthday in advance to both of you ya.. 🙂

Back to the contest..rasanya aku da fulfill sume requirement untuk contest ni…and gambar yang menjadi pertaruhan dalam contest ni ialaaahh….

Bergaya ngan handbag baru masa Honeymoon..

Bergaya ngan handbag baru masa Honeymoon..

Hohohoho..ada gaya tak? 😛 Handbag tu was one of my hantaran masa kahwin. Pastu masa tu kan cam cj7 tengah hot lagi..aku pon men’decorate’kan handbag aku ngan muke cj7 yang kiut tu..hehehe…

Mengikut Mrs. Fiza 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan gaya yang menarik.. (menarikkah gaya aku tu? hoho) as for the hadiah, Mrs. Fiza still belum decide lagi nak bagi ape..hehehe.. 😀

Kalau korang nak mencuba nasib bule la check out the contest’s rules. Just click on the Contest banner at the right sidebar kay… 🙂

written by beba

15 thoughts on “Contest Melaram Dengan Handbag”

    1. beba Post Author

      hahaaha..rajinkah…:p mencarik kenalan baru la puan pips..tapi mmg da tak cam dlu la..dier kan da pandai layan diri..suke tgk iklan..hehe..kalau tengah iklan kat tv tu..ko panggil camne pon..mmg tak pandang pon..kusyuk nye tak hengat..huuu

  1. Pingback: Melaram dengan Handbag; Menang! | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D