Black and White Photo Contest

Contest lagi..hehehe..terjumpa lagi satu contest..dan terasa cam sangat menarik..so..second entry for today..hari ni hari masuk contest la agaknye kot..hehehe…

black-and-white-contest-logo

Contest ni pon simple gak..dianjurkan oleh Ezzan Yusop ‘sekadar suke-suke’ aje..caranya, just create satu entry for this contest, letak banner (yang kat atas ni) and link back to the contest page, upload a black and white picture. Siap..and make sure tinggalkan link entry korang kat contest page (click banner kat atas..).

So meh tengok gambar:

Bergaya in Black and White..

Bergaya in Black and White..

Tengok jek gambar ni mesti korang tau ni gambar lama kan (pada sape yang kenal aku..)..hahaha..selim lagi masa ni..hohoho…

written by beba

2 thoughts on “Black and White Photo Contest”

Please let me know what do you think about this post. :D