bergambar bersama si comel~~

Ini ialah entry untuk contest..

terasa cam lama plak tak masuk contest..ni pon sebab nfahk dah tag, tu la buat gak..hehe.. 😀 nasib baik terjumpa gambar yang seswai~~

 

banner contest

 

eh..bukan gambar kat atas ni..hehe..ni sebenarnye banner untuk contest ni…hehe..kalau korang nak masuk gak just click kat gambar kat atas ni ek..

so gambar yang nak dipertaruhkan untuk contest “anda bersama si comel” ni.. (i think this is the name of the contest..kot..hehe..ada sedikit confuse di situ..) ialah….

alif dan mak di teluk likasaaa…suke sangat gambar ni..tengok muke alif tu..cam bulat jek…comelnyaa..

so pasni kena tag 3 orang plak…aku rasa nak tag:

tu jek kot…harap2 takde yang tertinggal..

p.s: kepada puan pengajur saya follow pakai nama “beba” 😀

written by beba

11 thoughts on “bergambar bersama si comel~~”

    1. beba

      hahahaa…tu laa..tapi masuk jek la.. :p
      rasanya sekarang ni sebab dah ramai sangat buat contest ni..so jadik cam last2 contest2 tu semua theme dah jadik lebih kurang jek…cuma nama jek lain..hehe..

    1. beba Post Author

      @nfahk hehehe..saya mmg hari2 geget2 pipi dier..walopon tak setombom dak2 lain tu.. :

      @sang ayah ape bbbb..bbb haa..jgn ajar anak benda ngarut2 laa..

      @farah.5577 hehe..thanks.. 😀

  1. fiza

    haiyaa..dah buat, tapi rupanya dah tamat..uwaaa..

    ada satu lagi contest yang lebih kurang, baru nak join rupanya dah tamat jugak..;(

    nilah gara²nya duk simpan dalam draft tak nak buat terus..uwaaaa..

Please let me know what do you think about this post. :D