ubat kurus..huu

before balik dari sabah aritu aku ade la beli ubat..ala2 cam jamu la kot..herba2 ni..aku beli 3 jenis..satu ubat ntuk kurus..satu tu cam ubat ntuk tambah energy (ye la..dok asik xbape cukup tdo malam..tp sambung siang..haha..skang ni alif siang tdo..) then lagi satu ubat  yg pil ikan haruan tu…

aku makan ubat2 tu cam ok jek rasanya..susu aku pam pon xde effect..still byk lagi..lgpon aku skang ni hari2 minum air soya (jenama season yg kurang manis..mmg terbaek..aku mmg suke minum sejak dari pregnant dlu..) tp 2 hari lepas aku tgk alif malam2 cam kembung plak perut dier (tp alif xde la meragam sgt..dier budak baik!)..huu..aku slalu kalu pam mmg time alif tdo ke ape ke..so mmg dalam sehari tu..ade la yg aku kasi susu yg fresh baru pam..then slalunye aku kuarkan yg dalam fridge tu..supaya xde la lama sgt stock kat dalam tu..tu yg aku xperasan kot effect dier kat alif…skang ni aku da pakai susu yg aku pam masa aku makan ubat dlu tu..tu yg nampak btol effectnye..bile aku bace balik ape yg aku taip tu rasa2nye korang paham ke? hahaha..

so skang ni xde la aku mkn sume ubat2 tu..walopon aku xtau yg mana satu sebenarnye yg wat alif kembung ni..huu..xpayah la take chances..sian lak alif..mak kurus cara semulajadi jek la alif ek..hehe…tp susu yg aku pam masa aku makan ubat tu camne plak ek..huu..sayang betol kalu nk buang..byk tu (dlm 55+ oz jugak)..huu..rasanya kalu bg sket yg pam masa makan ubat tu then alternate ngan yg baru rasanya ok x? huu…

alif skang ni da besar da..pastu da putih cam mak dier..huuu..da sama da skang ni..mmg tinggal ayah dier sorang jek yg agak malap..hahaha..da pandai da dier dok isap2 ibu jari..berbunyi2..cup.cap.cup.cap..hahaha…cute nye..suara dier pon cute sgt…hahaha..da kalu anak sendri tu ape jek la yg x cute agaknye..hehehe…:D asik delay jek nk upload gambar en. alif ni..xpe la..kat bawah ni gambar latest en alif ngan ayah dier..hohoho..

en alif and ayah..then kat bawah ni ade video time si alif dgn beshnye menghisap jari..hahaha..loading lama sket la kot..tu pon aku da reducekan file size…huuu..

written by beba

Incoming search terms:

  • ubat kurus (45)
  • ubat kurus dari thailand (38)
  • ubat kurus thailand (37)
  • jenama ubat kurus dari thailand (2)
  • produk kurus dari thailand (1)

5 thoughts on “ubat kurus..huu

  1. kiki

    waahhh..

    alif..yess..en alif dah putih giler dah..
    wahh..dah pandai isap jari lah..hihi…

    muke alif totally cam anas…nampak cam anas junior..haha..
    anas tayah ah kontrol muke supaye nampak sesame kiut cam en.alif..kekeke..jgn marah en.anas..
    en.alif mmg sesgt kiut…

    anas malap??okay lah tuh..
    malap cam lampu baru romantik…haha

    en.alif..
    pak ngah bahim kem salam..
    dia sgt rindukan alif..
    hahaha..
    nampak sgt excited setiap kali tgk alif..
    siap perasan alif kiut cam dier..
    hahaha..

    okay..papai alif..
    hug n kiss 4 u…
    hihihi…

  2. Adie

    alalalla…comel….
    hahhahah alif isap ibu jari…kalo adief lak…satu penumbuk tue dia masukkan hahahhahah. klaka…klaka…. ha beba…ko kate alif nipple confused kan… nak kene bg botol jek kan… adief lak…sebulan dah xmo langsung botol! susah la kalo nak gi mane2…mmgla ade tpt leh nak bf…. tapi kalo ade ape2 problem ke yg mmg kene gune botol gak, lecehla. pening dah aku nak buat cane.

  3. Najwa

    Alahai..comelnyer..

    Acik Wawa tak sempat nak visit baby Alif ni. Plan asyik tak jadik je. Takpelah..ada jodoh leh la jumpa nanti..

    Tak sabar nak join kelab Beba..huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.