40% OFF + Free Delivery..I want!!

photobook 40% discount

nak..nak..nak...

huu..aku nak ni…sape nak belanje? hahahaa..skang ni duit kering btol rasanya..huu..tapi sangat menarik la offer ni..tengok la camne..

to all, mmg recommended tau buat photobook ngan Photobook Malaysia ni..aku dah buat 2 kali ngan diorang and sangat2 puas hati ngan hasil yang diorang bagi.. 😀 and off course aku akan tunggu promo macam ni baru beli..hehe..mmg untung..

p.s: Sabah Accessories pon ade buat SALE sekarang ni…sila lah terjah kay.. 😀

 

written by beba

3 thoughts on “40% OFF + Free Delivery..I want!!”

    1. beba Post Author

      @mmyYen yg promo buy 1 free 1 tu saya tak amik..tapi kalau amik pon besh gak dlu..wat pasal alif..satu copy boleh kasi nenek kat kampung..hehe..diorang jarang tengok alif..

      tu la kan..every time diorang hantar email promo..mmg la cam tiap kali tu nak buat..hahaa..cam dah addicted dah saya ni..

Please let me know what do you think about this post. :D