New Craft Supplies Dah Sampai – PVC Sheet pulak.. :D

Dulu aku dok menggila buat handmade crafts from felt, but skang ni cam dah beli PVC sheets pulak..mende yang boleh dibuat sama jek..but PVC sheets ni dia cam tak berbulu and aku rasa cam lagi tahan lama dari felt..kalau bab membeli craft supplies ni normally aku beli online jek..and my favorite online craft shops are Jajakraf and Kedai Sus.

Jajakraf ni based kat Tuaran, Sabah ni..dekat tu tak laa..but kalau nak pergi sane tu bole laa..hehe.insyallah kalau2 ade rezeki nak gak gi tengok2 kedai dia..cam best jek semua barang2.. Yang Kedai Sus ni plak based kat Kelantan.

So ni la barang yang baru sampai tu..aku beli from JajaKraf..

pvc-sheet-craft-supplies

aku beli 1 set PVC Sheets..tak ingat plak ade berapa keping dalam tu..then ade la tambahan lagi benda2 kecik cam buttons and etc tu.. 😀 Untuk mulakan project baru ni aku cam tak decide lagi nak buat ape.. :p

Kat bawah ni plak kotak tools aku…and tempat aku simpan felts aku yang dah banyak tinggal basi2 jek and mostly warna2 yang tak berapa aku nak suke..hehehe…kotak kasut jek 2-2.. :p

craft-supplies-tools

craft-supplies-felt

owh..hari tu aku ade buat project felt kecil-kecilan untuk Alif..nanti aku update kat sini..heehhe..dah lama gak la siapnye..cuma aku kan memang lately malas betul update blog.. :p hopefully skang ni aku dah insap and jadik rajin sket buat ape2 yang aku selalu malas dlu2..kira azam tahun baru la gak kot…’Tahun ini Puan Beba mesti menjadi sedikit rajin dari tahun lepas” :p

p.s: hari tu aku ade beli lagi craft supplies from FB..bile la nak sampai tu agaknye..huu..

written by beba

Incoming search terms:

  • pvc sheet craft (31)
  • kedai craft online (25)
  • pvc craft (25)

2 thoughts on “New Craft Supplies Dah Sampai – PVC Sheet pulak.. :D”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>