New Blog Makeover – Sempena Raya kot? :p

Tetibe cam rasa boring pulak tengok template lama..so..jeng jeng jengg….dah berwajah baru lagi blog kitorang ni.. 😀

ok tak?? kali ni memang aku wat concept yang clean and simple jek..tak banyak macam2 images bagai…

blogmakeover-wordpress

 

muke kitorang bertiga tu vector art potrait yang aku wat sendri pakai illustrator..mencuba bakat orang kata..hehehe..payah gak..maybe depend on gambar original gak kot..aku punye yang paling senang buat..then alif..yang paling susah buat dak p..tu yang nampak pelik sket tu..tapi dah malas nak adjust lagi dah..hahaha..mahap ye dak p…

Kalau ade sesape yang berminat nak me’makeover’kan blog dier boleh la contact aku..aku wat gak untuk orang..as for harga tu..standard laa…nak charge murah2 sangat tu takde laa..lagipon kat Malaysia ni aku tengok harga memang dah murah dah..kalau kat luar negara sane cam kat US template yang custom made and unique ni sometimes diorang bule charge sampai USD300 and above..kalau kat Malaysia ni kita nak charge RM900 memang takde sape la nak bayar ye tak?? Harga aku bukan setakat below USD300 je..below RM300 lagi..harga untuk blog wordpress and blogspot lain sket..

Normally boleh siap dalam 3-6 days (hari bekerja ye)..depend on the complexity of the design dan jugak kepantasan clients bagi feedback..kalau nak tengok portfolio aku boleh la bertandang ke CreativelyBeba.

For now aku memang tak active sangat wat design2 ni..sebab marketing memang tak buat ape sangat pon…so job memang normally takde la..so takde la kena queue ke pe..hehe..tapi tengok la camne..kalau teringin nak berfull time buat designing ni ke.. :p

cam terlebih panjang pulak post aku ni..heheeh…

written by beba

Incoming search terms:

  • makeover blog (12)

7 thoughts on “New Blog Makeover – Sempena Raya kot? :p”

    1. beba

      @efa hehe..thanks..memang nak wat simple jek..gambar tak banyak..so that bule load laju lagi… 😀

      @fiza awatnye? tak cantek ke? hehehe..

      @maszmadi tima kaseh daun keladi..kalau sudi datang la lagi..heheh.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>