Hoyee~~ Come and see my new template!! :D

Tetibe cam ade mood nak tukar template pulak.. 😀

cepat plak siap tu..selalunye cam dok sebok delay2 wat mende lain la tu la ni laa..this time cam terajin plak..hehee..

so amacam? okay tak? heehhe..kali ni tukar pakai warna kelabu plak..and hitam..saje jek tukar selera..

memula plan nak letak dolly gak..tapi tanak buat sendri..haahaha..nak suh adik pompuan aku yg belajar graphic tu buat..dier kalau bab2 wat lukis2 cartoon ala2 manga or wat chibi or ape2 jek la..mmg terer..tapi payah plak nak suh dier..hahaa..tak de mood katenye..so aku pon pakai jek la gambar biasa…nnt la tunggu dier ade mood sok baru la bule wat template baru yg letak dolly chibi cumil2.. 😀

seperti biasa design aku mmg simple2 jek..I like simplicity..hohoho..atau apakah aku ni _____. (fill in the blank please :p) hehehe..maybe sebab aku ni pon bukan purely graphic design punye orang..aku pon buat programming gak dlu (java, c++,vrml ntah ape kebenda semua tu)..tapi skang ni aku still wat php and love to work with open source ni.. 😀

graphic and design mende2 ni mmg belajar sendiri jek..godek2 photoshop..pergi surf internet carik segala macam tutorial and try it..dua2 pon aku suke..designing and programming..kalau dah start kadang mmg tak berenti dah (dulu laaa..skang ni kompom En. Alif dok datang and tarik2 seluar sambil cakap ‘jom..jom’ tapi tak cakap nak gi mana pon..huu..)

kay laa..kat bawah ni aku letak screenshot template baru ni..nak wat kenangan nnt bile dah tukar template lain plak..hehehe.. 😀

grey 3 columns template

 

simple jek ek? hehehe..aku siap tukar burung twitter baru..cumil kan? hehe..

owh..neway kalau korang tak tau..aku pon amik tempahan buat template ni…tak kesah la template wordpress ke blogspot ke..2-2 pon aku buat.. 😀

mahapkan la aku yg tak siap2 kan lagi site portfolio aku..huu..tapi kalau interested just contact aku ek..

nak wat banner pon bule..nak wat static html website ke, or e-commerce site ke..nak wat design business card pon bule gak..semua aku buat..tapi tak pernah promo plak kat sini..hahaha..ntah ape2 la aku ni.. :p

nanti laa..akan aku usahakan siapkan portfolio site aku tu supaya korang semua bule tengok hasil kerja aku ek.. 😀 sokong la kawan untuk negara… :p

p.s: kalau Mrs. K bace post ni..nak bitau yang saya dah order your mug kat Heartbeat.my..hehe..sorry sangat lambat..nanti saya e-mail kalau diorang dah shipped the order..takut2 kang Mrs. K panas jek bace pasal aku dok sebok2 wat benda lain padahal ade hutang ngan dier personalized mug sebijik.. 😀

written by beba

5 thoughts on “Hoyee~~ Come and see my new template!! :D”

    1. beba Post Author

      @mizz sue thanks!! 😀

      @sang ayah hohoho..okeh kan?

      @efa hahaha..ha ah..yg ni mmg tak berapa kiut sgt..nanti pas ni wat versi kiut balik..nak tunggu adik tu watkan dolly kiut2 comel.. 😀 cam ala2 design serious tak berapa serious..hehehe..tukar angin jap..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>