First time Azri tido dalam wrap dia..

image

Sedap Azri tido haa.. Aku sekarang ni mcm da teracun dek kawan aku si Ajan ngan woven wrap ni..hehe..ni pon actually wrap dia la ni..dia bagi pinjam dulu nak tengok sesuai ke tak ngan aku..ni first time sebenarnye Azri tido..selalunya dia menangis dlu..hahaha..mostly sebab nak minum..aku pon dok pakai baju tak mesra nursing..so bukak la..kasi dia minum..

Pagi tadi saje je..wrap..then keluar kejap tengok nenek dia siram bunga..ngan Alif sekali..jalan2..then Alif tego..dia ckp ‘eh, azri tido’. Da pandai la kot diwrap..mcm da rasa selesa kot.. 🙂

Yang aku pakai ni bebe sachi sunset rainbow kot kalau tak silap in red weft..aku pakai saiz 6..huu..

bab bile nak beli wrap aku sendri tu..haa..letih dah aku stalk group fsot babywearing kat facebook tu..bile ade je yang minat mesti melepas..lajuuu je sold..and lagi satu size 6 ni mcm jarang up..selalunya size 5 yang banyak up..

Yang sold laju ni sbb murah..kalau harga yang less rm400 mmg laju je..tp kalau yg rm600 ke atas..ade slow sket kot..tp nye..bajet aku seciput je..heehhe..jangan tak tau..woven wrap ni harga dia kalau yang mahal tu ade yg USD1800 kot aku nampak…dasat tol..USD ye kawan2..bukan RM..berpinar mate ahkak tengok harga..hahaha..

Aku nak carik yg rainbow..cun woo..yang bebe sachi pelangi tu pon cun..tp nk beli baru takdak stock..nak beli 2nd takde yg jual..jadinyee..sabor je laaa…

Cukup la cite royan aku bab babywearing ni..hahaha..aku ni rasanya dah getting better at wrapping..awal2 dulu..terkial2 laahh..hehe..skang da ok dah..heheh..

Itu saje laporan dari aku..

P.S: bile la nk buat semua post lama2 ni..huu..

written by beba

Incoming search terms:

  • woven wrap murah (30)
  • harga woven wrap (13)

One thought on “First time Azri tido dalam wrap dia..”

Please let me know what do you think about this post. :D