Tag Archives: photobook RM99

dak p.saya nak photobook RM99 ni!esok last..

photobookrm99lagi

ni la yang selalu aku tunggu2…hohoho..best wooo photobook!! ops my last photobook yang pasal White Album tu pon tak update2 lagi..hahaha..skang ni mmg merudum mood untuk update blog…

cepat2 korang…Photobook from Photobook Malaysia mmg best and promo RM99 ni mmg sangat best…kalau upgrade paper + delivery cost pon baru RM99 + RM32 + RM12 = RM143. Kalau dlu aku beli yang sama gak with 40% discount promo pon dah RM176+. So still untung…tapi kalau tak upgrade paper cam aku buat yang Photobook White Album tu RM99 + RM 12 = RM111 jek…murah kan..murah kan….

adakah aku kedengaran cam fanatik photobook..hahahahaa..

korang check out here kay: http://www.photobook.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=469&Itemid=66

Incoming search terms:

  • photobook murah (86)