Gi makan Family Breakfast Box kat McD..sedapnyer!!

Cerita lama wei~~ tapi cam baru teringat nak transfer gambar En. Alif tengah menghenjoy burger dier tu from henpon dak p…ye laa..sejak takde camera ni cam dah tak banyak sangat dah nak diceritakan..hehehe..nak buat post cerita2 kontroversi kang ade jek yang tak puas hati nanti…hehe.. 😀

breakfast-mcd-family-box

Alif ngan pyjamas jek terus gi McD..hahaha..tapi memang best la Family Breakfast Box McD ni…menjilat jari wooo…specially pancake dier..mmg favorite aku la tu..and yang sausage McMuffin with Egg tu..woohoo..sambil dok menaip ni cam jadik lapar plak rasanya..hahaha..

kay laa..tu jek..sekeping jek gambo sudah… :p

Esok pagi Dak P nak ajak gi Breakfast kat McD..

Esok pagi means pagi 10April la kiranya…

Last time makan cam best plak rasanya Pancake dier…first time aku makan pancake kat McD..hehehe..

McDonalds-Family-Breakfast-Box

Hari tu kitorang order McDonald Family Breakfast Box ni laa…yang set A of course..set B tu kang banyak sangat kot.. :p hehehe…Aku paling suke dier punye Hash Browns, Pancake and Sausage McMuffin with Egg tuh..pergghhh…sedapnye…kopi dier pon bule tahan gak…

Baru cerita pon dah rasa lapar…hohoho..Sila lah breakfast di McD sekali sekala ye…kalau hari2 kang bengkrap plak..hahaha… :p