Tag Archives: photobook promotion

Mood ber’PHOTOBOOK’ datang lagi!!

Dah lama gak tak buat Photobook ni. Kerajinan tu kurang..hahaha..tapi baru2 ni sekali terus 3 photobook aku buat..hahaa..2 je yang aku buat bebetul..yang lagi satu tu Dak P punye..Laki ai pon dah pandai berphotobook dah ni..hahaha..

So ini lah Photobook yang dah siap…

photobook offer

Photobook catalog motor Dak P :p hahaha…takde la catalog pon..tapi bile aku tengok memang penuh gambar motor lagi banyak dari gambar tuan punye motor dah…heheh.. Then photobook Azri’s first 50 days.. Abang dia ada..takkan la dia takde..ye tak? Lepas ni keja mak la nak kena buat photobook untuk Azri to match yang abang Alif dah ade… and last sekali.. Photobook review untuk tahun 2013.

Macam biasa kitorang beli voucher lah..time tengah murah..samada time 75% or 60% offer. Mahal woooo kalau tak tunggu offer. So..kalau korang nak buat Photobook, sila beli sekarang..ade lagi 2 hari lagi untuk promotion kat Photobook Malaysia untuk Medium Landscape Imagewrap.. RM64 je sebuah.. Click link ni untuk tengok promo. (Open in new tab)

Nanti2 bile rajin aku update ape rupa design isi dalaman photobook tu..hehehe..kali ni sebab last minute buat kerja so memang aku buat 100% kat Photobook Designer je..takde pakai photoshop pon..hehehe..

So itu je lah..jangan lupe beli voucher photobook tu..hehehe..Tak.. Tak…aku tak dapat ape pon promo photobook ni.. :p

Telinga berdenyut dah hilang!

Hari tu kan banyak kali aku dok bising2 pasal sakit telinga la..telinga berdenyut la..macam2 laa..sebenarnya skang ni aku dah happy dah…hohhoho..

tapi still kena letak ubat titik kat telinga..

tapi nak happy tu makan banyak duit gak..sebab dah tak tahan lagi dah ngan 3 minggu telinga sebelah tak dengar..then on and off telinga berdenyut2..and dah pon 2 kali jumpe doctor biasa..ubat pon semua dah abes telan..last2 kitorang pergi jumpe ENT Specialist kat Sabah Medical Center..

Agak-agak berape kena untuk consultation fees?

ent-specialist-kota-kinabalu-sabah

Tadaaa~~~ RM200..campur ubat dalam RM14 kot..lupe dah…

Tapi yang pentingnye the result was instant! Lepas doctor tu sedut segala cecair yang ade dalam telinga aku tu..terus bule dengar balik and dah tak berdenyut..sebab cecair yang tak keluar tu la yang menekan ear drum aku and buat dier berdenyut tu…

The sight tak comel laa..memang tertutup tak nampak langsung gegendang telinga aku..abes diteropongnya…2-2 belah telinga and lubang hidung skali..then dier spray ape ntah kat hidung..mmg pedih sket rasanya..tapi lama2 rasa cam clear jek rongga hidung aku..

ape2 pon lepas jumpe dier memang lega laa..

lama gak kitorang tunggu nak jumpe sebenarnye..sebab takde appointment..patut call dlu..huu..ade berapa jam gak kot..sempat la aku abes kan bace buku novel Twenties Girl, Sophie Kinsella.

twenties-girl-sophie-kinsellaBuku aku ntah mana hilangnye, so pinjam la buku akak ipar aku..sekali sekala baca buku gini ok gak..skang ni dah takde buku nak baca..huuu….

En. Alif lepak ngan ayah dier..gi jalan2 mana ntah..aku kena stay kat situ sebab tak tau bile nak kena panggil masuk..

Um..tu jek laa..actually aku tengah dalam mode bersusah payah nak siapkan photobook baru untuk Alif..kalau bule nak siapkan sekali 2..untuk Birthday dier yang 1st and 2nd..hohoho..harap2 la kan…sebab skang ni myflippix ade buat promo 60% discount..murah woo..satu photobook Classic Landscape Fullwrap Hardcover 8.5″x12″ (20 pages) now going for RM75.20 jek…murah gile kan?

so sape nak cepat2 la ye siapkan photobook korang..promo sampai end of this month..hoho..tu jek laa..cam lapar plak..nak gi wat air milo jap..cam dah lama plak tak minum milo… 😀

Incoming search terms:

  • sakit telinga berdenyut (433)
  • ubat sakit telinga berdenyut (194)
  • klinik pakar telinga kota kinabalu (83)
  • telinga sakit berdenyut (71)
  • punca telinga berdenyut (62)

40% OFF + Free Delivery..I want!!

photobook 40% discount

nak..nak..nak...

huu..aku nak ni…sape nak belanje? hahahaa..skang ni duit kering btol rasanya..huu..tapi sangat menarik la offer ni..tengok la camne..

to all, mmg recommended tau buat photobook ngan Photobook Malaysia ni..aku dah buat 2 kali ngan diorang and sangat2 puas hati ngan hasil yang diorang bagi.. 😀 and off course aku akan tunggu promo macam ni baru beli..hehe..mmg untung..

p.s: Sabah Accessories pon ade buat SALE sekarang ni…sila lah terjah kay.. 😀