Tag Archives: cikgu tadika abs

Hadiah Hari Guru untuk cikgu-cikgu Tadika ABS Kota Kinabalu

Ni je. Hahaha. Boleh la tu kan. Dapat lah cikgu-cikgu Alif merasa sepotong sorang brownies coklat sedap ni. Hahaha. Puji diri sendri lak buat brownies sedap. :p

Nasiblah ade lagi plastik tu yang guna untuk buat goodies masa birthday Alif 4 tahun. Kertas rainbow tu pon sama la tu, yang guna buat goodies bag DIY dlu tu.

For a little bit of personal touch, Alif tulis sendiri kad ucapan tu untuk cikgu2 dia. For a 6 years old boy OK kot agaknya tulisan dia tu? Hehehe. Tak tau la aku.

Ok la. Tu je ceritanya pon. Since 16 Mei tu jatuh on hari sabtu. So advance la sehari esok dapatnya. 😀

Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru. Terima kasih,cikgu!

Incoming search terms:

  • hadiah untuk cikgu tadika (7)
  • diy hadiah hari guru (2)
  • kek untuk hari guru (1)
  • hadiah hari guru untuk cikgu tadika (1)
  • hadiah simple hari guru (1)