si hijau sakit lagi..

heh..apa lah naseb si hijau nih..arini aku kna antar dia gi berubat lagik..actually smlm aku dapat tau yg dia da dmam da..panas btol badan dia..seb bek ada alarm kasiktau..kalau tak ngan aku aku skalik dmam!heh..smlm tghari aku kuar gi salim gi blikan pn bibah nasik lauk..actually memula tuh mmg nak kuar sama..tp last minit puan bibah tak sdap bdn plak..so..aku je ar gi bli tapaukan ntok dia..so..pas bli aku pon balik ar..on da way balik tuh la aku ternampak signal tempreture kat dashboard si hijau tuh da nak sampai tahap kritikal da ( HOT!)..seb bek da nak sampai umah..sampai je aku bukak hood teros kuar asap…hahahahaha..klaka la lu si hijau!um..

so..arini aku gi opis lambat sket ar..gi anta si hijau gi klinik kat area2 umah aku nih..tup tap tu tap..doktor diagnose si hijau ada kebocoran kat waterpump pipe die!ces..tuh yang air melimpah kuar tuh..panas ar dia sbb kuang air..ish2..pas tu ada la lagik sakit2 kecil yg dihadapi si hijau nih..seb bek aku sabar n berperikekeretaan lagik..kalu ikotkan puan bibah kiter..dia da suh campak kat lombong jer!haha..sabar dak b..bwk mengucap!hihi..so..kopak lagik ar aku!ampes!

itu jer la kali nih..go sihijau go go go!

p/s= jgn la buat onar lagik si hijau!hoho

written by anas

One thought on “si hijau sakit lagi..”

Please let me know what do you think about this post. :D