Selamat hari jadi sayang!

selamat hari jadik dak b!hari ni hari jadi puan habibah kita yang ker 25 tahun..so..umur kitorang da sama la arini dari segi tahun..hoho..malam tadi kitorang celebrate kat rumah je..ptg smlm ada ar kuar gi makan kat tanjung aru beach..dak b akhirnya dapat makan nasi goreng paprik yang ada ala ala kl nyer version ar..slalunnya dia dpt yg version kk nye..more tuh nasik goreng cendawan mengikut kata pakar merasa makanan kita nih..which is puan beba la..um..pastu gi warisan square sbb aku nak blikan kek kat puan beba nih..bli la 2 slice kek kat secret recipe..puan bibah all time faveret is ceezy choc..pas bli kek dak b bawak jenjalan kat warisan square tuh..pas bli big apple donut kitorang pon balik umah..kat umah layan dvd sementara nak tunggu kol 12 tuh..kol 12 aku nyanyi lagu hepy bday kat puan bibah..amik2 gambar n video..tiup lilin n potong kek walopon 1 slice jer kek nye..hoho..:) pastuh..tidooo..sblom tido kitorang berpillow talk sambil bergelak ketawa n riang ria!hahah..sedar2 jer da pagiii…lewat plak tuh!:) hihi..last weekend kitorang tader kemana mana ..dok umah jer..skang nih pon puan bibah mcm cepat letih..so..bile letih jadik banyak tido..bile banyak tido kna la dok umah supaya senang gi katil berhampiran bile rasa2 nak tido..kalau kat shopping mall ker tepi pantai ker susah plak nak tido nanti..takkan nak tido kat atas pasir kot?hahaha..ape aku ngarut nih..hihih.. petang nih ada appointment ngan dokter kol 5 macam arituh gak..arini nak gi wat scan perut puan bibah..nak tgk ape ada kat dlm perot puan bibah tuh..hohohohoh..:) exited ada nervous pon ada..huhu..so..itu jer ntok kali nih..SELAMAT HARI JADI DAK B!muah! p.s. I Love u too!!

written by anas

Incoming search terms:

  • selamat hari jadi sayang (20)

5 thoughts on “Selamat hari jadi sayang!”

  1. peah

    wah…suka tol ko erk anas…
    congrate ler erk…
    nape tak post gamba besday yg kowang amik smlm???
    nnt jgn lupe post gamba anas-beba junior yg discan tuh erk…

  2. beba

    hoho..dak p excited sgt nk tgk baby smpi xsnap pon gamba..so xle la nk uploadkan..tp cam xnampak ape sgt pon..kecik jek..huu..aku pon cam nampak biji kecik kale itam jek kat situ..hehehe

Please let me know what do you think about this post. :D