sakit tangan!

hari ni aku sakit tangan..dua2 tangan aku sakit kat joint kat bahu..tatau la nape..hooho..mungkin salah tido kot..da dua hari da..seblom nih rasa tader la sakit sgt..hari ni betambah2 plak..um..puan bibah suh gi jumpa doktor..tp aku nak kasik can dlu sehari..kalu tak elok2 gak baru ar gi klinik..um..

smlm ada match lawan PAM (pertubuhan akitek malaysia) ntok match pertama dalam group kitorang..group aku ada akitek, engineer n kitorang ar surveyor..smlm menang mudah 5-1..aku siap ble score hatrik lagik..hatrik kedua ngan adidas acuna aku..hoho..mantap sunggoh boot nih!banzai!ahad ni lawan engineer plak..dorg kata team engineer power..lepas tuh ada belagak skit team nih..hohoh..aku pon tak penah lawan lagik engineer nih..ni pon 1st time masuk tournament interpro nih..hehe..tak sabar plak nak test power engineer ni..ahad dpn bleh tau ar!hoho…smlm aku ada ar injured sket2..kene tackle ngan satu akitek nih..kuang hasam btol..tackle dari belakang tuh!tegolek dog aku kat padang tuh ngan dia!ampeh sungguh!dpt kad kuning mamat tuh!aku plak dapat bengkak2 di lutut dan calar balar di tangan!!urghh..

smlm EPL da start!team aku M.U ble plak seri ngan newcastle utd kat tpt sendiri!ampeh btol!penat je tunggu sampai kol 1!ces!tapi tak per..ada banyak game lagik!lek luu..smlm puan bibah ada masak masakan baru yang sedap!sgt sedap!ntah apa nama nya ntah..pakai pasta yang spiral tuh..campur udang n etc..menu yang sehat dan sedap!mcm mknan kat AFC channel woo!seriyes!..tepok tangan ntok dak b!pap pap pap!hohoh..

esok puan bibah balik kajang!adehh..bujang la aku 2 minggu!um..tapi takpe..demi kebahagian baby dan puan bibah yang ngidam itu dan ini..ku turutkan jua!:P tu jer kot..calee~~

written by anas

Incoming search terms:

  • sakit tangan (29)
  • LEK AKITEK (1)

2 thoughts on “sakit tangan!”

Please let me know what do you think about this post. :D