ngantok giler..

arini aku pon taktau nape aku ngantok giler! mungkin bfast pagi ni tadik aku makan nasik lemak kot..ntahla..smlm tido takde la lewat sgt..masuk arini dah 6 hari puan bibah takde kat umah nih..boring gile..hoho..sunyii je..balik rumah kalau tak tgk tv tido je la keje aku..nak kuar pon malas..skang nih asyik ujan je time2 petang..soo..tidola jawapan muktamad nye..heh..actually ujung minggu lepas aku nak balik kampung..tp family aku balik kampung ayah kat kota belud plak gi attend sedara kawen..soo..tak jadik ar gi..nak ikot gi kawen tuh mcm malas plak sbb nanti mesti dorg tanya mana bini?..soo..malas nak jawap takyah ar gi ntok ngelak jawap..hoho..weekend aku dok umah jer tgk dvd cite deathnote 1,2&3 n hellboy 2!hoho..satu hari je aku balun kasik abes…hahah…

minggu depan da masuk bulan ramadan al-mubarak..tahun ni 1st time berpuasa ngan isteri terchenta!haha..umm..sahur?buka? tarawih?best nyee..hoho..best oo bulan puasa…puan bibah tgh bercuti kat kajang tuh..walopon dia tak kuar kemana sangat sbb yas pakai kete dia..hampes yas..da ada kete lagi mau pow wen!um..ok gak..takyah ar jenjalan sgt..letih je kang..jenjalan kat dalam umah sudah lee…kan dak b?awk kan suke jenjalan dlm rumah!hoho…aku harap puan bibah dapat abeskan wish list dia sementara dia masih ada kat sana..hohoh..

um..itu jer la kot..calee~~

written by anas

2 thoughts on “ngantok giler..”

Please let me know what do you think about this post. :D