my bestprens’s nikah..

hari ni member aku apek nikah ngan tunang die salwa abu bakar..hohoh..dia nikah sama mcm time aku gak pas jumaat kol 3..die nikah kat bangi..umah sall kat jalan 3..um..rasa rugi plak tak gi tgk die nikah..actually memula dulu mmg da plan nak gi..tp dia kata better aku dtg time dia wat majlis belah dia nanti..which is next week laa..sbb time tu yang dia jempot ramai kawan2 maahad..so.bole ar skali jumpa ngan dak2 maahad..yer arr aku pon tak dapek ar nak dtg 2 kali..agak tak ekonomi la plak kalau aku dtg 2 minggu berturut2..kalu cuti byk lagi tak per laa..ini da tinggal 11 hari jer lagik..hohoh..raya esok kna pki byk gak cuti tuh..hohoho..:)..so..minggu depan jer la jumpa die..hoho..harap2 sukses la die nye majlis nikah..so..tahniah SYAFIQ SYADZILI n SALWA..byk gak persamaan aku ngan apek nih..dia kawen ngan salwa..aku kawen ngan habibah..2 2 nih nama cama old school..hoho..pastu 2 2 mak dorg suri rumah..dua2 pompan..haha..bapa engineer..sorg kat telekom sorg kat tnb..hihi..kebetulan la kot..nyaa~~~

written by anas

One thought on “my bestprens’s nikah..”

Please let me know what do you think about this post. :D