mission complete!

assalamualaikum..fuuhh..penat..baru je siap kemas2 barang dari kajang..tadi flight touchdown kat kkia kol 1.30..depart dr lcct kol 11.15..seperti biasa sampai ngam2 jer 45 minit seblom berlepas which means yang kitorang rushing giler dari kajang pg tadik..hoho..kuar lambat..tp still sempat kerana adik iparku membawa kreta honda civic bapak mertuaku ala-ala F1 gitu..hoho..credit to boem!banzai..so terlaksana sudahla misi aku n puan bibah sepanjang 4 hari lepas..misi aku ntok jadik pengapit kawan baik aku kawen tuh sukses la jugak..manakala misi puan bibah ntok makan kuew tiau goreng mak, makan nandos, makan nasik lemak pedas mak, pon sume terlaksana dgn jayanya..Alhamdulillah..hohoho…cume dia tak sempat nak dating ngan peah n jaja jer kot..tu pon sbb peah yang tanak gi..hohoho..jauh sgt ar OU tuh cik peah!hihi..next time la kot..lgpon puan bibah byk kali tak larat..sian die..serius..aku kesian tgk dia letih..hohoho…:) tu pon tgh tido tuh..balik2 tadik tros lannding jer..kat plane tadi dia sakit tlinga..air pressure tuh..biasa ar..aku pon slalu gak kna..tp maybe oang pregnent effect dia lebih sket kot..i guess..

um..apek kawen kat kelab tasek putrajaya..gemilang gak ar majlis dia..simple but grand..hhuhu..ramai gak kawan2 aku dtg..puas gak ar begambor..hoho..puan bibah dtg ngan bapak n mak mertuaku n ciki skalik..kitorang dtg asing2 cos aku kna dtg awal sbb jadik pengapit kna join reheasel skalik ptg sabtu tuh..hoho..so..tahniah apek!tadi pagi jumpa kat airport gak ngan apek n wife n parents dia..apek gi honeymoon kat bali..hoho..

esok da keje..um..mcm malas plak nak gi keje..tp esok kna gi site visit plak kat tuaran district..kna handle projek jalan raya kat kampung kiulu,tuaran..besar gak pojek nih..40 mil nye pojek..tp kna masuk kampung ar..hohoh…go anas go go go!puan bibah stakat nih sehat jer dgn kandungan dia..tader plak dia sakit pape cume skang nih dia slalu letih ar..n da pandai mual2 da..muntah2 nih blom plak..aku harap n doa2 jgn la dia kna morning sickness yg terok2!kesian weii kat puan bibah!hohoh..okla..nak tgk2 puan bibah jap..da nak maghrib nih..kejut dia smayang jap..pada para pembaca yang blom semayang tuh..go sajer!hohoh..jaaa

written by anas

One thought on “mission complete!”

Please let me know what do you think about this post. :D