king of europe!

glory2 manchester united!smlm m.u berjaya dapat lagi satu cup!kali ni champion league plak!kalahkan chelsea kat moscow..giler dramatik penalty shootout tuh!hohoh..game tuh pon besh gak ar..seb bek  terbangun secara otomatik..actually aku da set alarm..tp tak bunyik plak..aku tejaga da kol 256 pagi..aku set kol 2..tapi game tuh stat kol 245 rupanya..soo…ngam2 ar..hohoh..skang nih aku ngantok giler tak hengat nih…paksa jer nih…mata berat giler nih..da weng2 da..hoho..m.u punya pasal!puan bibah pon terjaga semalam..dia tejaga bkan sbb dgar aku menjerit2 mcm kat stadium..tp dia tejaga sbb anak anak kucing kitorang tuh pon join aku melalak pepagi tadik..hahaha..puan bibah sound anak2 kucing tuh!!’wei!senyap wei!!memekak jer’hohoh..last2 puan bibah join aku kat dpan tv..tapi dia tido ar!hoho..sampai subuh la aku dok dpan tv tuh….skang da mcm oang sasau pon ada!hahaha..um..actually mlm nih cik bibah da ajak gi tgk ironman..da lama da dia ajak..cume aku jer yg bz..sian gak kat dia..da 3 bulan dia tak tgk muwi..(katanya laa..)hahaha..aku pon da lama tak tgk muwi..kang kalu da abeh show tuh ..kompem puan bibah moncong jer seminggu dua tuh kang..tp aku mcm letih giler nih..tak ckup tido…ni pon menaip sambil tutup mata nih!hahahah..:P so..tgk ar jap lagi mcmana..heh..td aku gi repair si hijau..ops..untuk pengetahuan korg..si hijau nih kete proton saga lama 1.5s milik adik aku yang mana aku n puan bibah tgh guna kete nih kat sini.lagipon cik wini a.k.a. kete satria puan bibah tuh masih blom kitorang bawak dtg cni lagik..ujung taun nih kot masuk kontena anta belayar..hoho..tadi just tukar dri shaft n tayar depan..actually kete tuh sblom nih adik aku yang jaga..da jadik kete dia pon..tp dia da transfer keje kat kedah..so..kete dia tak bawak..aku plak da jual kete aku kat kl nun..so..aku la yang mewaris kete dia tuh ntok sementara waktu nih..sep bajet aku n puan bibah..takyah bli kete..hohohoho..um..sepanjang minggu lepas tader banyak sgt aktiviti..weeked lepas attend kawen kasen aku wati kat likas..pastu balik beaufort sbb cuti hari wesak ari senin..tolong mak kemas2 umah..lagipon mak aku tak berapa sehat pas majlis kawen kitorang arituh..penat sgt agaknya..hohoh..um..besok puan bibah ada interview keje kat damai, kk..pepagi kol 9..smlm da gi riki da tpt tuh..so..esok pas masuk opis pepagi aku tros antar ar puan bibah..huhuh..harap2 success ar..huhu..insyaAllah..so..ok la..mata da btol2 tak nampak nih..mcmana la nak drive balik nih..ok..ciaow!

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D