glory2

assalamualaikum~apa kbr kawan2?hoho..harap semua sehat..aku je yang batok2 da dkat seminggu lebih da nih tak ilang2..da nak abes da ubat batok cap klapa laut afrika tuh aku telan..ujian Allah..dia nak tunjuk kat aku yg ubat tuh bkan nya apa apa melainkan Dia yg sembuhkan nya..Alhamdulillah..wah~da lama aku tak post apa apa..bz btol da ada alif nih..cet..alasan je..heh..ada bebrapa projek yang buat aku tader masa nak update..tp stakat nak tgk blog tuh tetiap hari ada je masa..:)

en alif da 3 bulan 2 minggu da skang nih kalau tak silap aku la..semakin bijak pandai da en alif..da bleh gelak2..da pandai becerita lebih2 lagik di pagi hari…aktif jee..:)sampai kekadang terlajak lak nak kuar gi opis..akibatnya lambat la sampai opis..hohoh..:)..leher dia da agak keras la skang nih..bleh kasik dia duduk laa..tp bumbo seat tuh tak bli lagik..kalau da bli sok bleh la dia duduk2 plak..

minggu lepas aku bz sbb urus minor renovation kat umah kitorang..buat pagar n new porch..seblom nih da terok sgt da retaknya..nak park kete pon kna side ngan terer nya..so Alhamdulillah da setel hari ni..luas sket la dpn umah kitorang..bleh la en alif men beskal nanti..haha..berangan~pas ni ada lagi 2 3 projek yang nak buat…ujung minggu ni nak wat smoke vent kat dapor dak b plak..kalau tak time dia masak abes penuh asap umah kecik kitorang nih..hooh…

minggu lepas fav team aku manchester utd jadik EPL champion skalik lagi..adeehh..da tiga season berturut2 da nih..hahaha..sian liverfool ngan arsengal..sabar je la ek..taun dpan amik arr..kitorang da muak!haha..skang nih tunggu 27 may nih la plak..man u vs barcelona~final champion league!hoho..glory~

minggu dpn acol sani n wani the newly wed kapel nak dtg kk..dorg hanimun kat sabah..singgah kat kk jap..kna book kan dorg hotel siap2 ni..nak suh dok umah kitorang katil guest room tak seswai ntok oang baru kawen..hahaha..soo..nanti ingat nak bawak dorg jalan2 makan kat sini..acol ada ckp nak mkn seafood..tp puan bibah tak leh plak mkn skang nih..hohoh..sian~mkn mee goreng je laa!:)

ok la..itu je..roger n out~

written by anas

5 thoughts on “glory2”

  1. beba

    kiki: da letak da balik shout box..haha..camne ntah bule ilang…pakai shoutmix..hohoho..yg cam ko punye tu lambat la updatenye..pastu up down tu kadang cam karut sket..ahaha..yg simple camni lagi besh pakai..hahaha

    yan: buat gate jek..xbuat tembok pon..haha..pastu ngan simen porch sbb dah cam nk roboh..bawah dier hollow..kosnye en laki jek tau..nnt dier jawapkan kot..hehe..:D

Please let me know what do you think about this post. :D