adui sakit.

akum..lama da tak post entry ni..bz raya kot..lagipon time mood raya ni tak da hati plak nak post..heh..um..banyak gak citer2 raya..huhu..arituh raya kat kajang oklaa..sempat ar gak beraya kat umah sedara bibah..umm..umah nenek kat beranag jer la kot..ceit!tp kira da jumpa ar sedara2..sbb my PIL ada buat open house..so ramai gak ar dtg..ngan dak2 maahad taun nih aku bejaya arrange satu aktiviti beraya di rumah kawan2 ngan kawan2..hoho..slalunya apek yang deal ngan benda2 nih..tp dia time raya pon kene keje..hoho..soo..aku ar amik alih..kitorang gi beraya umah ipan..bekumpul kat umah ipan..pastu gi umah bduh..pastu umah arip..faris..yob n last skalik gi umah wan gajah..puas gak beraya..ramai gak..sume skalik 20 oang..aku n bibah,wan badut,ipan,bal,fid,zilal,keplek,cikong,yob,arip,mamat,uj,al hafiz,azie,nazret,anip,mamat,doli,emilim,emisyah…um..taun depan kalau sempat nak buat lagik..hoho..um..bini uj puan rosni slamat melahirkan baby girl raya ke-3..hoho..tahniah!um..kitorang ade gi raya umah pipah gak..jumpa ngan anak dia maisarah..cute lil girl..hoho..

skang nih badan aku tgh sakit2..nak bejalan pon da mcm robocop da..smalam ari ahad aku ada football match..semifinal lawan accountant team..hoho..n guess what..we are in the final!best giler..sabtu nih kitorang men kat stadium likas in nite time!best woo..tak penah aku men kat stadium time mlm..last men kat stadium kajang time f2 dulu..hohoh..harap2 la aku sempat recover sakit2 nih..heh..

skang puan bibah da masuk 23 minggu pregnant..da nampak da ketembaman dia..hoho..cute jee..hihih..perot da super boncet..kompem tak bleh nampak ibu jari kaki kalu bediri..n tadi pas magrib baru perasan yang kaki dia da over gumuks..haha..da tak nampak tulang da..bulat jer!hihih..cute nyeee..skang nih baby da smakin galak menendang..da menunjukkan bakat2 awal dia men bola da tuh..hoho..go —- go go go!hohoh..

skang ni da stat nak usha2 barang yang penting ntok persediaan puan bibah nanti..n persediaan ntok baby nanti..puan bibah da wat da list..nanti gi ar carik2..da survey da sket2..stakat nih baru beli baju2 je..hoho..

oklah tuh..tu je kali nih..cale~~

p/s= minggu nih byk keje!cuti lama arituh punya pasal!

written by anas

Please let me know what do you think about this post. :D