Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan-kawan~~

Raya sebulan kan..so tak terlambat lagi la kan kalau baru sekarang kitorang nak ucap ‘Selamat Hari Raya Aidilfitri‘ kepada semua kawan2 tak kesah la yang memang kenal face to face or yang kenal online jek.. :D and also to sesape jek yang datang melawat ke blog aku yang tak seberapa ni…

Ampun dan maaf kami pinta seandainya ada apa2 yang telah ditulis dalam blog ni mengguris hati, or menyakitkan hati sesape yang membacenye…tak senang untuk memuaskan hati semua orang kan..and lagi2 pulak orang yang salah faham dengan apa yang kita maksudkan..jadi di hari dah bulan yang baik ni jom la kita bermaaf-maafan ye.. :D

selamat hari raya aidilfitri - maaf zahir dan batin

nak post gambar raya pon cam tak transfer pon lagi..tapi kat FB en. laki dier dah upload dah..lama btol aku cuti raya ni..cuti mengupdate blog..hehehe..even konon2 nak buat yang blog challenge tu pon dah tak 30 days dah laa..but akan aku buat gak la tu slow2..bile time aku dah kering idea ke…actually pending post yang dalam kepala otak aku ni cam ade jek..but nak menaip nye yang malas bebenor tu… :p

kay la..ni jek for now..

p.s: pasni nak tukar template lagi..tengah dalam proses.. :p kali ni mmg simple and clean abes laa..

written by beba

One thought on “Selamat Hari Raya Aidilfitri kawan-kawan~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.