CUTE BABY IN B.L.U.E

tak serik2 ke aku ni dok join contest in Blue ni..hahaha..ni dah kali ke-3 atau ke 4 ntah sebok nak join contest baby in blue ni..padahal baju biru alif mmg la ada 2-3 helai jek kot..hehehe..tapi takpe..mana tau kot2 kali ni ade rezeki..hehee..hadiah pon cam besh.. :D

contest kali ni di anjurkan bersama oleh suziey dan ina.

kalau nak join kasi click jek banner kat atas ni ek.. :D

so gambar untuk contest in blue kali ni…gambar yang akan dipertaruhkan ialah…..

 

 

alif - super cute..

alif - super cute..

Nama: Alif bin Anas
Umur: 1 tahun 3 bulan
Date of Birth: 03.02.2009

seriously baju biru alif mmg la tak biru mana…hehehe..maybe tu jugak antara sebab kenapa slalu kalah..hahahah.. :p

owh..and lastly..antara syaratnye kena letak ayat ni at the end of the contest entry…

“GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT”

written by beba

5 thoughts on “CUTE BABY IN B.L.U.E

  1. Pingback: Tweets that mention CUTE BABY IN B.L.U.E | Habibah & Anas -- Topsy.com

  2. Pingback: Alif is one of the Top 5 :D | Habibah & Anas

  3. Pingback: Hadiah-hadiah untuk Alif.. | Habibah & Anas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.