Jom kita berterbangan di udara!!

packing dah hampir siap!! tinggal nak masukkan laptop jek lagi.. :p sebelum bungkus wat update dlu sket..hehehe..

kali ni aku cut down sket amount of things yang aku bawak..nampak la cam kosong sket beg aku tu..kalau tak kang mmg padat gle..so maknanya ok la tu kot…tak exceed limit la karang..harap2 laa… :D

baju tido aku bawak sepasang jek..haahaha..kang kat sane paw jek la baju t-shirt adik2 aku… :p

bawak bekalan buku aku satu and alif aku bawak yg nipis2 yang ringan jek..buku favourite dier kena bawak..tapi aku carry dalam beg doremon aku..wat mainan Alif time berterbangan ngan AirAsia karang..

airasia tambang murah

 

p.s: hari ni takdak lipstick nak pakai..alif dah jadikkan sumber artistic dier plak..

p.p.s: kol 4 kang lah baru simpan laptop..haahaha..rasanya mmg sure dah takde pe lagi nak..nak siapkan beg doraemon plak.. :D

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.