kenapa tetibe aku dok google pasal pink jacket and helmet? :p

pink jacket and helmet..sangat smart kay…tp kalau tengok harga dier..lagi la smart..hahahaa…tapi ni yang aku just googled jek laa..kat malaysia ni tak tau la bule jumpe ke tak..

Shoei-Womens-RF-1000-Flutter-Helmet-2009-Pink

Shoei-Womens-RF-1000-Flutter-Helmet-2009-Pink

smart gile helmet ni..pink and ade butterfly lagi tu..tapi tgk jenama pon cam glemerkan so harganya… $426.88.

Dalam mimpi jek la kalau nak dapat sebijik..hoho..

 

SL-39Y-BUTTERFLY II white pink

SL-39Y-BUTTERFLY II

Yang ni pon cam besh gak..walopon tak sesmart yg shoei tu..yg ni jenama SOL..sama cam yang dak p beli tu..murah sket kot..kot laa..aku google harga cam tak jumpe plak..huu..

As for jacket plak..tengok ni..

 

Cortech Ladies LNX Leather Jacket Pink White

Cortech Ladies LNX Leather Jacket Pink White

Canteknye pink dier..so sweet..hoho..harga..hahaha.. $315.15 ! Mimpi..mimpi..mimpi..

FXR-Ignitor-Textile-Womens-Ladies-Jackets

FXR-Ignitor-Textile-Womens-Ladies-Jackets

Ni lagi satu, pon cam smart gak.. $197.88..

hoho..mahal2 betul la barang2 ni ek..huu…

alang2 dah usha2 ni..check gak la boot skali..

Fly-Racing-Womens-Viper-MX-Boots

Fly Racing Womens Viper MX Boots

wah..sangat smart kay boot ni..pink..pink.. I love Pink! Nak tau berapa harga? $130.88..

ape lagi ek yg ada warna pink ni… (aku sambil google sambil update ni..heheehe..)

Tour Master - Airflow womens glove Pink

Tour Master - Airflow womens glove Pink

Glove pon ade..hohoho.. yang ni plak harganya $21.00.

owh..ok ok la tu…hehehe..sudah2 la puan beba ni berangan…haha.. 😀 bukannye aku pon yang bermotor ni..aku dok belakang jek (bwk motor pon tak reti :p)..hahahaa..tp cam aku cakap kat anas..kalau alang2 naik motor ni bawak la laju sket..panas doh kalau bawak slow2 ni..at least atas 80 km/h laa..kalau boleh..kalau da banyak kereta etc tu da menempah maut plak..hahahaa..tapi laju2 sangat aku pon takut..hahahaa…

Incoming search terms:

  • sol 39y (447)
  • jaket pink (17)
  • fxr ignitor womens jacket (1)

woohoo..i’m back (plus something new)

wahhh…..dah lama nye blog aku ni terbiar..sorry sangat pada kengkawan yang datang melawat tapi takde update pon..hehehe..

bukannya ada buat ape pon..aku pon tak tau la kenapa aku cam malas sangat nak dok mengadap laptop aku ni..bukak pon jarang..hahaha..kalau dak p bukak baru la aku cam sebok2 kejap..tu pon tengok facebook aku jek…

so kat tajuk tu aku ade cakap yang ada something new to this blog kan…hehe takde pe la sangat sebenarnya..baru tadi aku cam ter’rajin’ untuk wat watermark baru untuk blog aku ni..watermark simple jek..hohoho..memula aku buat satu jek..as always..warna pink la kan..tapi datang pulak en. husband ku menjenguk pastu cam cakap..takkan warna pink kot..kang dier nak watermark kan gambar2 motor dier..cam tak macho la plak kang..hahaha..so aku just change the color jek..tak pink la..

meh tengok watermarks baru kami!

 

pink watermark

Watermark pink baru!!

 

ok kah? hohoho…lagi satu..

 

grey watermark

Grey Watermark for dak p!

 

ok kah? hehehe..watermarks ni go across the whole picture..so kalau ada yang gatal tangan nak crop watermark tu kena la sacrifice a bit details…hohoho..

and to make it simple for me and dak p..aku dah create photoshop actions for resizing, create border, and the watermarks or course..so senang la skarang..tak payah banyak2 nak buat..just tekan F4 (resize), F3 (wat border), F6 (watermark)…siap!..hoho..(I created separate actions for each command..ye la..mana la tau kot nak guna yg resize je ke..nak buat border jek ke..gitu la..huu)

anyway..what’s with the picture? hahaha..dah lama aku nak up gambar ni…ntah tahun bile ntah gambar ni..dah lama dok dalam laptop ni..ni la adikku en.boyem menjadi model tak bertauliah..hahaha..model baju..aku lupe la plak ape URL website tu..dah lama sangat…

p.s: hopefully lepas ni aku akan back to my old self (yang dok rajin mengupdate blog) hehe..and after this insyallah i’ll be busy with my new freelance project..wat design gak..alhamdulillah..rezeki2..hehehe.. 😀