panggilan manja? malu ai..~~

hari tu aku dok tengok2 blog lama aku..ala..time2 tengah berchenta dlu..

pastu terperasan lak kat shoutbox lama ni:

nicknames

notice the ‘dak p‘ and ‘dak b‘ ? tu la kitorang..and rupanya dah lama gak ek kitorang guna nickname ni with each other..dari awal tahun 2007..ikot dari shoutbox ni laa…tak tau la kot2 lagi lama pada ni..hehe..tak ingat aku..huu..

of course ada ceritanya gak disebalik nama2 ‘manja’ kitorang ni..tapi biarlah rahsia..hehehe.. :p

sampai sekarang pon lekat lagi nickname ni..tak tau la sampai bile..hahaa..kot2 kang dah tua2 berkedut pon sebok la nak ber ‘dak p’ ‘dak b’ ni..hahaha.. 😀

korang camne? ade nama manja2 ke?

Incoming search terms:

  • panggilan manja (73)
  • nama manja (43)
  • nama panggilan manja (25)
  • nama panggilan sweet (1)
  • nama pangilan manja (1)