Akhirnya siap jugak! :D

Dah siap! So esok boleh la hantar kot…

Lama gak buat baru siap ni…ops..lupe plak nak bagitau ape yang dah siapnya…of course the latest photobook untuk Alif..dah setahun baru sebok nak buat photobook untuk 1st Birthday Alif…hehehe…takpe2..kalau ade rezeki aku siapkan gak photobook untuk 2nd Birthday dier plak…

Nak buat screen shot baru cam malas…hohoho..so aku letak jek la balik gambar layout photobook yang dah siap aku buat last time tu..

alif-new-digital-scrapbook-style-photobook

ok la..tu jek for now… 😀

p.s: aku rasa cam banyak gile back dated post yang aku tak tulis lagi..rasanya bule lagi ke kalau nak tulis..hehehe..bulan ni cam mood aku untuk update blog adalah sangat rendah…

Photobook Kahwin la pulak..hohoho..

Hari tu kan ade aku buat post pasal sempat tak nak buat photobook tu kan? Actually masa tu tak sempat pon nak order untuk yang ade 50% discount tu…huu..tapi lepas tu pon ada lagi discount..tapi tak sebanyak tu laa..just 30% + free printed sleeve-box..tapi not bad laaa..and the printed sleeve-box tu sangat cantek..

ni some pics of my new photobook.. 😀 this time buat kat MyFlippix! plak..

theme untuk kali ni of course macam gambar kat bawah ni…Majlis Perkahwinan kitorang masa kat Sabah..hehe..dah 2 tahun kahwin baru la sebok nak buat album ni…:p

photobook by myflippix

ni gambar masa baru jek sampai..diorang bungkus ngan kotak and bungkus ngan bubble wrap..sama gak cam company lain2 tu..

myflippix photobook with sleeve box

yang belah kiri tu lah photobook aku…yang kanan tu printed sleeve box dier…mmg nice and cantek finishing dier.. 😀 thumb up!

myflippix photobook top view

myflippix photobook inside

overall aku berpuas hati sangat…and nak buat lagi!! hoyee…hehehe..

kalau korang interested gak nak buat skang ni MyFlippix! current promotion:

Voucher : MERDEKA53
53% OFF, FREE sleevebox & textured paper for Fullwrap 12″ x 12″ ONLY

Voucher : AUGUST30
30% OFF, FREE sleevebox & textured paper for all photobooks

Limited Time Offer : FREE textured paper

Aku memang kompom nak buat lagi…nak grab yang merdeka offer tu..nak buat Photobook untuk Alif’s First Birthday..tapi tunggu budget masuk dlu baru order..lagipon banyak lagi kerja nak kena buat ni before bule wat design layout untuk photobook baru ni..huuu..

I love photobook!!!

Incoming search terms:

  • photobook kahwin (33)
  • photobook perkahwinan (25)
  • diy photobook kahwin (1)

Sempat ke ni??

Aku sekarang ni tengah bertungkus lumus (ye la sangat..hehe.. :p) dok buat design untuk photobook baru ni..hari ni last day untuk dapat 50% discount…this time aku nak cuba kat tempat lain pulak..bukan photobook malaysia or u-print, tapi myflippix pulak..

harap2 hasilnya bagus..hehehe.. 😀

sekarang baru jek siap 9 pages..haha…ade lagi 11 pages lagi nak buat…harap2 sempat..

dah 2 tahun lebih kahwin baru la sebok nak buat photobook untuk kahwin..haha..photobook ni untuk majlis perkahwinan kitorang yang kat Sabah. Majlis kat Kajang memang kitorang amik skali custom album dalam package ngan photographer dlu so tak yah la nak buat lagi.. 😀

kay lahh..nak sambung lagi..kalau tak sempat rugi laa..huu..

ni first 3 pages yang dah siap..

photobook kahwin

kay ke? hehee...

dah dah..haha..dok sebok kat blog ni kang tak siap keja aku..hohoho…go go go beba!! 😀