Invoice oh invoice..pening aku disebabkan ko…

aku tengah buat invoice..sebab aku dok buatkan website untuk one company ni..and of course la company akan minta benda2 camni..tapi aku ni bukannye tahu menahu pasal invoice ape kejadahnye ni..so dok sebok tanya pakcik google ape yang nak diincludekan in invoice ni…huu..

tengok invoice ni..berdesign2 bagai..jumpe kat en. google..

invoice design

credit: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/

tapi takde la aku nak buat gini..

maybe cam gini kot..tapi simple lagi..

invoice

credit: http://nubbytwiglet.com

hehe..benda yang penting tak carik plak..dok tengok design plak..hahaha..

tak paham aku invoice2 ni..pening kepala..dah la kena ada agreement plak lagi..pening lagi dok menggoogle benda2 macam ni..

setahu aku invoice ni bagi masa nak mintak payment..tp aku dah dapat payment baru nak sebok buat invoice..haahah..so tak tau nak tulis camne kat invoice tu…

kang kalau dah siap aku kasi tepek kat sini… 😀

tapi pas dah officially announce special project aku (sah2 la korang dah tau ni kan..huu)

Incoming search terms:

  • invoice design (25)
  • invoice (11)
  • macam mana nak buat invoice (1)