Hadiah-hadiah is on the way…

Wah…lamanya baru aku nak post hadiah kan..sorry sangat ye kepada pemenang2 contest Love is you and me.

Siap ada yang dah bertanya dah post ke belum..hehee..kenapa lambat? takpe la tu..biarlah rahsia..hehe..yang penting hadiah tu akan sampai kat alamat yang korang bagi tu.. 😀

untuk semua hadiah aku just pakai pos ekspress jek kecuali untuk pemenang pertama..sebab tak muat nak sumbat kat dalam envelop tu…make sure ada orang yang nak amik nnt tau…kang MIA susah..huu..

owh..tapi hari ni baru nak post..insyallah..kirim kat dak p suh tolong post kan..aku mmg malas betul la nak keluar rumah ni..walaupon en.husband dah kasi kereta and kebenaran awal2 lagi kalau nak gi memana pon.. :p

sebenarnya nak la gak amik gambar hadiah2 yg dah siap bungkus2 ni..saje2 la nak buat kenangan..hehe..first time wat contest la katakan.. 😀 tapi al-kesahnya bateri camera aku dah kong…and adapter yang biasa guna tu hari tu dah short circuit la plak…sampai ke hari ni tak ingat2 nak beli…huu..tu yang kurang mood nak buat update kat blog ni..hehee..sebenarnye banyak gak update nak wat..tapi nak amik gambar tu tak bule..tu yg jadi mood hilang tu…

owh..hari tu kan aku ada cakap yang aku tengah main game Assassin’s creed 2..(game terbaek!! tapi baru main separuh jalan..hehe) 2-3 hari lepas kitorang jalan2 kat City Mall pastu dak p gatal2 dok carik Assassin’s creed plak..konon2 nak main first dlu..baru main second..hehee..

kalau bandingkan the first and second assassin’s creed ni mmg jauh la bezanya..yg first ni cam ala2 langsung takde jalan cerita and cam repetitive assassination assignments jek..so sebenarnye nak cakap agak boring laaaa….and takde connections or emotion sangat la dalam game ni..kalau yang Assassin’s Creed 2 ni..mmg cam aku dah cakap before this mmg terbaek..jalan cerita bagus..entertaining..and kita boleh paham la ape dan kenapa nak di bunuh orang tu…huu…ape la aku cerita pasal bunuh2 plak ni..hahaaha…tapi memang recommended la Assassin’s Creed 2 ni..

 

Assassin's Creed

tengah dalam dilema nak sambung main ke tak..haahah..

p.s: tengah tunggu Final Fantasy 13 plak…

 

Incoming search terms:

  • hadiah is (1)

Internet dah okay..banzai!!

nasib baik la hari ni dah okay dah internet..boleh la check ape yang patut..pasni nak buat entry pasal kemenangan Alif..hehe..

pastu nak setting and release my latest Free Blogger Template…kali ni sempena ngan bertukarnya warna blog aku ke warna biru..so free template ni pon biru gak…nanti aku update…

sekarang ni aku dalam usaha nak mendesignkan layout untuk portfolio aku..kali ni aku nak cuba wat design yang cam ala2 tak berapa nak simple la..ehehe..cuba2 mencungkil bakat terpendam yang ada.. (kalau ade .. :p)

pastu ape lagi ek..owh..sekarang pon ada project wat static website yang tak siap2…design dah approved sekarang dok tunggu materials from the client (client tu..hohoho..) untuk proceed…skang ni dia dok tengah busy ngan kerja lain..so tu yang delay tak siap2 ni..kalau siap kang dapat gak aku duit sket..untung2 boleh la balik Kajang….huu….

dah la tu..cam malas plak nak taip2 ni..hehee…nanti sambung..

sekarang ni dalam mood ‘Assassin’s Creed II

 

Assassin's Creed 2

mari kita bunuh orang..hahaha..

game ni memang nice kay….tapi bagi yang berjiwa lembut tak seswai kot..sebab dah kate pon assassin kay..of course la kena bunuh orang sepanjang masa…and stealing..owh..mmg ethically wrong la semua yang dibuat dalam game ni..hahaha..tapi gameplay overall aku akan bagi rating 10 over 10…full marks kay..graphic pon full marks..mmg terbaek game ni…

view the trailer kat bawah ni kay…

memang kecik..huu..kang tak muat plak…kalau nak tengok clear punye…tengok full screen.. 😀