Animals Head and Body Matching Puzzle [Free Printable]

Animals Head and Body Matching Puzzle [Free Printable]

Hi, Assalamualaikum. Hari tu aku ada post di Facebook tentang puzzle simple yang aku buat untuk Azri tu. Seronok juga aku tengok dia main match kan gambar tu. Jadi saja lah nak kongsikan Printable yang aku buat tu. Percuma je. Tak ada kena bayar apa-apa pon. Al-kisah...

Project ‘Nomochen’

Project ‘Nomochen’

Ape tu project 'Nomochen'? In short, it's just a fancy name for project weaning Azri from Breastfeeding..hahaha.. so far progress adalah amat memberangsangkan. InsyaAllah tak lama lagi dah takde dah 'chen' kot..macam sehari sekali je for the past 2-3 days. Hari ni...

read more
Quiet Book for Baby Maisarah

Quiet Book for Baby Maisarah

Kali ni aku cuma buat busy book/quiet book yang simple je. Ala mini busy book la kiranya, untuk anak buah aku Si Maisarah.  Baby lagi pon. For this busy book aku buat ada 6 aktiviti. Takde la aktiviti mana pon. Hahaha. Twinkle twinkle little star page. This page cuma...

read more
Tadika ABS Graduation Day

Tadika ABS Graduation Day

Alhamdulillah. Tuan Muda Alif kita dah pon Graduate. Hahahaha. Siap ade jubah bagai lagi tu budak-budak sekarang grad tadika. Bergaya. hahaha.. Ada aku dengar-dengar cerita tahun sebelumnya macam grand juga majlis, cuma tahun ni entah kenapa ntah kurang pulak grand...

read more
‘Blog to Book’ Project

‘Blog to Book’ Project

Assalamualaikum and hi all, another update from me! Yay! Tiup habuk.. fuh fuh.. hahaha.. So another of my project yang belambak2 semua nak buat tapi tak terbuat..hahaha.. Actually memang dah lama dah nak buat membuku kan blog post kat blog 'Habibah & Anas' ni.....

read more
Quiet Book for The Kids – Siap!

Quiet Book for The Kids – Siap!

Alhamdulillah..siap ponnnnnn quiet book saya ni..last time buat project felt sampai setahun baru nak siap..hahaha..kali ni macam bagus la sket kan.. Secara keseluruhannya saya sangatlah berpuas hati dengan hasil kerja tangan saya ni.. hihihi.. takde la kemas mana,...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu