Azri the Merboy

Azri the Merboy

Aku ingat ke dah post dah photomanipulation Azri as Merboy ni. Rupanya belum lagi. Jadi kali ni update dulu lah pasal yang ni. Mula-mulanya aku nak cerita yang pasal art photomanipulation yang latest. Tapi simpan je la dulu. Esok-esok lah aku post. Hehehe. Jadinya. Di...

Azam Mak Beba untuk Blog ini – 2017

Azam Mak Beba untuk Blog ini – 2017

Alhamdulillah. Dah 23 hari dah kita di tahun 2017. Tapi Acik ni ha baru lah nak buat first post untuk tahun ni. Hihihi. Maafkan saya ya. Bukan apa cuma tahun lepas memang agaknya mood tu takde kot nak menulis, tapi sebenarnya banyak sangat yang aku nak cerita. Ye lah...

read more
Azri Potong Rambut

Azri Potong Rambut

Mak's Salon dah dibuka semula setelah lama tertutup. Mihmihmih. Buka pon sehari je. Hahaha. Dah panjang sangat rambut Azri ni. Tu yang rasa macam dah patut dipotong. Kalau nak pergi kedai tu dah la mahal, kena pula kalau yang jenis tukang gunting tak pandai handle...

read more
Karnival Sekolah 2016

Karnival Sekolah 2016

28 May, which is semalam la kan. Sekolah Alif ada buat Karnival gitu. Pendek kata Hari Kantin lah. Ada macam-macam aktiviti dan tiap kelas sesi pagi dan petang bergabung buka satu gerai. Kelas 1 Cekal bergabung dengan kelas 4 Cekal. First time experience la untuk Alif...

read more
Hadiah Hari Guru 2016 – Alif darjah 1

Hadiah Hari Guru 2016 – Alif darjah 1

Tahun ni ramai pula cikgu-cikgu yang nak kena Mak sediakan hadiah. Hahaha. Time tadika dulu ada la berapa orang je cikgunya. Kali ni hari guru berbelas terus kena buat. Adeh. Jadinya terpaksa la mak letak bajet rendah je untuk hadiah Hari Guru tahun ni. Mula-mula aku...

read more
Blog To Book #1

Blog To Book #1

My 'Blog to Book' project or BlogBook for short dah pon siap! Yeay. For this first book cuma muat untuk sumbat post dari Jan-July 2008 je. huu. Memula tu ingat ke macam just a simple copy and paste job je gitu, hahaha. Tapinya lepas tu kena susun elok-elok sikit then...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu