Usahawan Muda Alif

Usahawan Muda Alif

Tengah tahun hari tu tak ingat aku dalam bulan berapa ntah. Tiba-tiba Alif macam kata dia nak menjual. Aku tanya la, 'Alif nak jual ape?' Dia kata nak jual Lego yang dia dah siap buat la, mainan dia lah. Hahaha. Dia ingat murah ke ayah dia beli segala lego ngan mainan...

Project Re-categorizing Blog Posts

Project Re-categorizing Blog Posts

Bila dah start balik godek-godek blog ni balik, macam-macam lah yang aku jumpe. Dan macam-macam lah yang aku nak buat. Hahaha. In the end dah tak juga siap-siap nak post new entry kat blog ni. Mihmihmih. Aku hari tu perasan yang categories dalam blog ni banyak,...

read more
Pergi Makan Ayam Goreng McD

Pergi Makan Ayam Goreng McD

Seriously, aku pon tak tau kenapa tetibe macam hot gila cerita pasal Ayam Goreng McDonalds ni kat Facebook. Sebab serasa aku memang dah lama gila dah kot McD jual ayam goreng. Aku ingat lagi dulu aku makan kat KL Sentral, masa tu masih muda remaja single mingle....

read more
9 years and counting.

9 years and counting.

Alhamdulillah. Semalam 04.04.2017 kami berdua (Beba dan Anas) berkesempatan menyambut Wedding Anniversary kami yang ke 9 tahun. 🙂 Kejap je rasanya masa berlalu. Ye lah. Anak sulung pon dah darjah 2. Hehehe. Adiknya dah pon 3 tahun. Lama betul kan aku tak update blog...

read more
AA Birthday 2017 – Spiderman theme.

AA Birthday 2017 – Spiderman theme.

Alhamdulillah. Setel dah majlis birthday secara kecil-kecilan bebudak ni. Kali ni Birthday party diorang tema Spiderman pulak. Special request daripada Azri. Everytime ditanya mesti dia akan jawap 'I want Spiderman cake' 😀 So on 04.02 hari tu, sama-sama la semua...

read more
Alif Darjah 2

Alif Darjah 2

Time sure fly super fast. Faster than the speed of light I'm sure. Anak bujang aku dah pon darjah 2. Makin bam-bam gitu. Hahaha. Alhamdulillah dia sihat walafiat. Persediaan tahun ni takde la excited sangat mak nya. Sebab dah 2nd year sekolah gamaknya. Mihmihmih. Kami...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu