‘Blog to Book’ Project

‘Blog to Book’ Project

Assalamualaikum and hi all, another update from me! Yay! Tiup habuk.. fuh fuh.. hahaha.. So another of my project yang belambak2 semua nak buat tapi tak terbuat..hahaha.. Actually memang dah lama dah nak buat membuku kan blog post kat blog 'Habibah & Anas' ni.....

First time Alif makan kat Chili’s

First time Alif makan kat Chili’s

Kat KK takde Chili's so mesti la ni time balik raya hari tu kan...hehehe..baru la sekarang nak buat post pasal ni :p Sorry sangat2 sebab lately aku cam memang tak aktif langsung mengupdate blog ni..mood tu memang kureng jek..tak tau sebab ape...ops..dah lari...

read more
Tomato Berkembar..

Tomato Berkembar..

cam ala2 menara berkembar plak..hehehe..ni post saje2 jek..cam menarik plak aku terjumpe tomato gini..saje jek nak share.. :p dah selamat masak and makan dah pon tomato ni...dah lupe plak bile aku terjumpe tomato kembar ni..gambar jek tersimpan dalam laptop ni.. :D...

read more
Kuih Ciki??

Kuih Ciki??

First time aku jumpe benda alah kuih ciki ni..tapi bukan sebab aku minat nak makan ke pe yang aku dok beli tu..aku just nak snap gambo jek..tapi tak bawak plak henpon time tu...so beli jek la..RM1.50 jek pon... mesti korang cam tertanye ape kejadah nye yang aku dok...

read more
New Blog Makeover – Sempena Raya kot? :p

New Blog Makeover – Sempena Raya kot? :p

Tetibe cam rasa boring pulak tengok template lama..so..jeng jeng jengg....dah berwajah baru lagi blog kitorang ni.. 😀 ok tak?? kali ni memang aku wat concept yang clean and simple jek..tak banyak macam2 images bagai...   muke kitorang bertiga tu vector art...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu