AA Birthday 2017 – Spiderman theme.

AA Birthday 2017 – Spiderman theme.

Alhamdulillah. Setel dah majlis birthday secara kecil-kecilan bebudak ni. Kali ni Birthday party diorang tema Spiderman pulak. Special request daripada Azri. Everytime ditanya mesti dia akan jawap 'I want Spiderman cake' 😀 So on 04.02 hari tu, sama-sama la semua...

“Ladies and gentlemen~~ (intonasi cam orang wat persembahan tu)
I’m magician Alif,
My first trick is to make this tool box disappear..
Abracadabra Kazam!!” (sambil menghayunkan ‘magic wand’ ke tool box)

Read more

Sembang-sembang Alif #12

Sembang-sembang Alif #12 Alif buat magic show: "Ladies and gentlemen~~ (intonasi cam orang wat persembahan tu) I'm magician Alif, My first trick is to make this tool box disappear.. Abracadabra Kazam!!" (sambil menghayunkan 'magic wand' ke tool box) hahaha..kelakar...

read more
Susu untuk Budak 3 Tahun yang Bijak Pandai ni~~

Susu untuk Budak 3 Tahun yang Bijak Pandai ni~~

Dah lama rasanya tak cite pasal Alif... Daripada last time aku citer pasal progress dia dulu2 kala..macam dah banyak gile dah la sampai tak terlistkan dah improvement dia ni..hehe..kalau dari segi bercakap tu memang dah memceceh tak habes la kan..ade jek mende yang...

read more

“I love you mak, you’re my best girl ever”

Read more

Sembang-sembang Alif #11

Sembang-sembang Alif #11 Alif cakap sambil peluk mak dia: "I love you mak, you're my best girl ever" hahaha..cair jap ngan anak sendri..

read more

“Mak, let’s play hide and seek, you hide in the kitchen, I count to 10!”

Read more

Sembang-sembang Alif #10

Sembang-sembang Alif #10 "Mak, let's play hide and seek, you hide in the kitchen, I count to 10!"

read more
Handmade Purse~~

Handmade Purse~~

Fuh..fuh..kasi tiup habuk dlu sket..hehehe.. :p Takde cite gempak pon yang nak dibagitau kat post ni..but saje2 jek nak tunjuk my new handmade purse..yang aku BELI tak berapa lama dahulu..hehehe...beli ye..bukanlah hasil tangan aku sendri...payah kot nak buat..lagipon...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu