Adam and Jaundice

Adam and Jaundice

Alhamdulillah. Hari ni dah lepas dah dari kena ambil darah untuk check kuning Si Adam. 6 kali gak lah kena berulang setiap 2-3 hari gitu ke Klinik Kesihatan. Anak-anak aku semua pon memang ada jaundice, tapi cuma Azri sorang je la yang merasa duduk bawah lampu biru...

Micro Block – Lego untuk Mak Budak

Micro Block – Lego untuk Mak Budak

Mak budak pon teringin juga nak main lego. Hahaha. Al-kisah hari tu masuk kedai mainan kat dalam mall tu. Biasa la budak-budak ni. Nak 'tengok' katanya. Kalau ayahnya mood baik memang la daripada takde janji nak beli mainan pon satgi dapat la sorang satu mainan yang...

read more
Rest in Peace En. Robot

Rest in Peace En. Robot

RIP en. Robot tenet..tenet.. Ni antara toy Azri yang awal-awal la juga masa kecil. Sampai hati Azri rendam dia dalam baldi. (-_-); Aku masuk je toilet, terus nampak en robot berendam dalam air. Mungkinkah Azri nak suruh en. Robot mandi? Hahaha.. Walaupon begitu en....

read more
Jom Beli Sabun Rose Chempaca ni.

Jom Beli Sabun Rose Chempaca ni.

Ada banyak kali gak la aku nampak kawan-kawan aku dok recommend sabun Rose Chempaca ni. Katanya memang elok kalau nak buat cuci kasut sekolah budak-budak yang berkelarah tu. Hahaha. Kalau Alif ni tengok kasut dia memang lah beristighfar panjang. Dah dicuci pon hitam...

read more
I’ve joined Github

I’ve joined Github

Yeah. Just registered an account for myself at Github. For what? I'm not sure. Hahaha. But it does look interesting. Hopefully I can contribute something there. 😀 There's nothing in it right now, but here is the link to my Github...

read more
Heartbeat.my
Hantarankahwin
NurismaHomestay
Little Whiz
CreativelyBeba

Categories

Cerita Lama Dulu-dulu