tadi cam terjumpa tutorial sites pasal jahit menjahit ni..nice sangat bila tengok apa yang diorang bule buat dengan menjahit ni…

nak kata minat..maybe ada gak minat aku kat jahit menjahit ni..bila ada masa lapang and datang mood tu la..hehehe..tahun ni macam teringin nak berlangsir..tapi cam mahal semacam jek tengok kat kedai..mak aku cakap beli jek la mesin jahit..jahit sendiri..hohoho..tapi tadi dok surf pasal mesin jahit ni..yang paling murah aku jumpe pon jenama Brother dapat dalam lebih kurang RM599 kot..for me dah mahal gak tu..hahaa..aku hanyalah suri rumah tangga yang tak bergaji besar (dapat elaun dari laki jek sket..)

 

mesin jahit jenama brother

ni pon masuk dalam wishlist aku gak laa…korang ade suggestion lain tak untuk mesin jahit ni? yang affordable untuk suri rumah cam aku ni..kalau nak paw laki pon kena tunggu dier dapat bonus kot..hahahaa..kalau dapat sebijik ni boleh la buat project2 aku yang terbengkalai tu..woh..bile cakap pasal project terbengkalai teringat plak kat Project Felt aku yang buat buku felt ABC tu..hahaha..tak sambung2 pon lagi..start tahun lepas..sampai skang tak sambung2 lagi..kalau korang tak ingat ni cerita pasal tu project felt aku tu..

Bila nak ade part 3 plak?? Ntah laa…hahaaha..tunggu aku rajin dlu..aku ni jenis yang kerja kang lompat sane..lompat sini..susah nak commit to a project unless memang project yang orang bayar untuk buat..tu memang aku duduk jek buat mende tu tak sudah2 plak..hahaha..

written by beba

Incoming search terms:

  • MESIN JAHIT MURAH (493)
  • mesin jahit brother (95)
  • mesin jahit murah 2012 (89)
  • mesin jahit paling murah (38)
  • mesin jahit brother paling murah (29)