dah lamanya tak makan snickers

snickerstak de wei kat KK ni!! sape yang dok KK boleh tak bagitau mana nak carik Snickers ni?? Hari tu kitorang pernah buat Snickers Hunting ni..dah pergi kat Orange (cam 7E gak)..7E pon dah pergi..kat kedai2 runcit..kat Petronas, kat Watson, Guardian..semua pon takde..huu…

Mana plak la nak dapat sebijik ni..

Aku pernah nampak 2 kali Snickers ni..kat Petronas on the way ke Tuaran..2-2 kali terjumpa masa dok berenti masa on the way balik Kota Belud. 2-2 kali tu gak aku nak beli tapi tak jadik…nak tau sebab ape?? Sebijik Snickers tu RM 5.00+ kalau tak silap…mahal gile okay!! Sekarang ni baru la aku tau sebabnya Snickers ni mahal gile jual kat situ..aku agak kat situ jek yang jual kot..hahaha..

Dulu masa aku belajar kat MMU Melaka, kompom hari2 makan Snickers..tapi bukan yang biasa ni..yang ade cam chunchy2 tu..lepas jek makan kat kedai makan terus shoot gi kedai runcit kat sebelah2 tu..beli sebijik..seb baik la setahun jek dok Melaka..hahaah..kalau tak memang membelon aku agaknya..Masa kata Melaka dlu..aku makan banyak gile..tengah hari makan nasik..then malam kompom makan 2 pinggan lagi..samada nasik atau mee ke kueh teow ke etc..dasat2..

bulan puasa camni la baru nak ingat cerita pasal makan..hahaah..kay laa..

tak tau la nak masak pe untuk berbuka ni..barang2 makanan kitorang tak beli lagi..semalam kitorang balik Klias..bersahur and buka kat sane..balik plak dah lambat..tak sempat nak singgah memana beli barang2 untuk masak ni..huu..

snickers bar

yummy...

written by beba

Incoming search terms:

  • snickers (134)