Selamat Hari Raya 1431H

tinggal lagi 3 hari jek kita berpuasa…kejap jek rasanya kan…cam baru jek lagi start kita berpuasa di bulan ramadhan ni..tup2 dah nak masuk syawal dah…

jadi sempena hari raya yang dah nak dekat ni..so kami di blog beba-anas ni..aku, en anas and en alif..nak mohon kemaafan sekiranya ada salah dan silap kat korang semua…0-0 la ek.. 😀

kepada yang aku ade berhutang hadiah ke barang ke tu…pon nak mintak mahap juga..akan aku usahakan untuk mempercepatkannya..seriously sangat busy sekarang ni…my time for work tak cam orang kerja opis ni..sangat limited..tu yang tak menang tangan tu..sampai blog ni pon cam dah terbiar jek..jarang dah update..heheh..

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk kawan2 semua..tak kira lah..kawan kat internet ni ke..kalau sekolah ke..kawan MMU ke..sape2 jek yang datang melawat kat blog ni..semua pon aku ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin..Semoga raya korang hepi2 ye.. 😀

p.s: pada korang yang nak kad raya digital percuma bule download kat sini ek.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • kad hari raya 3d (68)
  • kad raya 3d (50)
  • template kad raya (40)
  • kad hari raya (16)
  • design kad hari raya (11)