Tag Archives: update

cam dah ada habuk pulak….

fuuuhhh…fuhh…tiup habuk..

uhuk…uhukk…hailaa….

lama gak dah tak update blog ni…cam kurang mood..hahaha…

ada benda nak cite…

cerita di hari krismas….

bukan sambut krismas…

tp berhepi2 di hari krismas..dah kata pon cuti..hehehe..

orang kajang pon dah tanya mana gambar latest en. Alif..

jap lagi upload gambar dak kecik tu..

jangan kasi dier gigit korang ar..saket nnt..ada gigi kapak kat atas tu 2 batang..

cam ada project besar…tp yang tukang bagi kerja nye cam lambat tol kasi respond..pecite..huu..

latest news on contest i’m yours, alhamdulillah, tersenarai as finalist kat ketiga-tiga kategori yang kitorang masuk..heheh..harap2 menang la ek..at least satu..hehehe..

Nak Update tapi….

huu..aku memang nak update..tapi cam malas..hahha…banyak sebenarnye project ni yang nak di setelkan..tp tak gerak2 pon..aku punye bisnes jual pearl and crystal accessories tu pon still belom start lagi promo and marketingnye…huu..korang tolong2 la ek promo kan…:D

nnt la ek..:D

as for en. Alif kita..budak ni skang ni rajin tol la dok berborak2 and bercakap2 bahasa dier tu..huu…and yang ni aku tak sure la aku penah mention ke tak dalam blog ni..tapi Alif suka btol la kat iklan TOM TOM BAK kat astro tu..kalau dier buat something pon cam berenti pegi tengok..kalau jauh ke berlari la dier dalam walker dier pegi depan tv tu…pastu gelak2, sengeh2…huu..selain pada tu dier suka jugak yang montage astro oasis and prima..tersengih2 bile kuar benda tu..hohoho…

tu jek la for now..nnt sambung lagi..nak siap2 pegi airport jemput pak mertua balik dari indonesia..hohoho..:D