Tag Archives: tambang murah airasia

Jom kita berterbangan di udara!!

packing dah hampir siap!! tinggal nak masukkan laptop jek lagi.. :p sebelum bungkus wat update dlu sket..hehehe..

kali ni aku cut down sket amount of things yang aku bawak..nampak la cam kosong sket beg aku tu..kalau tak kang mmg padat gle..so maknanya ok la tu kot…tak exceed limit la karang..harap2 laa… 😀

baju tido aku bawak sepasang jek..haahaha..kang kat sane paw jek la baju t-shirt adik2 aku… :p

bawak bekalan buku aku satu and alif aku bawak yg nipis2 yang ringan jek..buku favourite dier kena bawak..tapi aku carry dalam beg doremon aku..wat mainan Alif time berterbangan ngan AirAsia karang..

airasia tambang murah

 

p.s: hari ni takdak lipstick nak pakai..alif dah jadikkan sumber artistic dier plak..

p.p.s: kol 4 kang lah baru simpan laptop..haahaha..rasanya mmg sure dah takde pe lagi nak..nak siapkan beg doraemon plak.. 😀

beba, melaporkan dari Kota Kinabalu…

alhamdulillah..semalam aku and en.alif selamat sampai ke Kota Kinabalu. The journey kiranya not bad..Alif pon takde la wat perangai sangat..cuma sejam jek aku kena melayan dier..pastu dier tido..aku pon join sekali..hehee..first time kitorang berdua jek naik kapal terbang.. 😀

seperti biasa kitorang berterbangan ngan airasia:penerbangan tambang rendah no.1 😀 kalau bukan sebab Airasia ni..tak dapat la kitorang balik kajang selalu2..

smoked chicken foccacia air asiakat dalam kapal terbang tu sempat la aku and alif dok makan Smoked Chicken Foccacia. Not bad gak la rasanya..better than before..sebelum ni pon ade beli..tapi cam tak sesedap sekarang la..

tapi sampai jek rumah cam rasa letih la sesangat..tu la tak de update semalam.. 😀

selama 2 minggu kat Kajang memang best jek laa..ye la kan..balik umah parents sendri..mesti la best.. 😀 lagipon makanan2 kat sane sememangnya sangat menepati citarasa aku..gi makan mana2 pon cam sedap jek..hhaha..lagi2 time makan kat umah nenek..hohoho…satu aktiviti wajib kitorang kalau balik Kajang…

kay la..sambung kemudian..

 

Cara mudah nak cari tambang murah di airasia..

Perhatian: Website flyous.com ni dah lama gak tak berfungsi..owner dier busy ngan benda lain yang tak dapat nak commit untuk project ni..tapi aku ade terjumpe lagi satu site yang bagi service yang similar to flyous jugak…korang boleh refer to this post: Website yang boleh listkan Tiket Murah AirAsia [Baru]. Thanks..

hari tu masa dok surfing aku terjumpa this one site.

 

tiket airasia murah

flyous.com

 

this site list out the lowest price we can get pada bulan2 yang tertentu. tapi buat masa ni still limited lagi yang boleh di tunjukkan..cuma yang departing from KL and Penang.

 

cari tiket airasia murah

list tarikh flight..

 

dier listkan ikot bulan..bulan February tu makna nya paling murah RM272 la..and dier listkan available flights untuk harga tu..

tapi satu kelemahan yang aku tengok dier cam kena update manual agaknya..sebab kat gambar atas tu korang boleh tengok yang the page was last updated 6 days ago. Harap2 the webmaster update cepat2 sebab semalam aku ada dapat e-mail from airasia pasal their new promotion. KL-KK dapat dalam RM49. Tapi untuk travel bulan SEP-FEB2011 la plak..huu..kalau ada tiket bulan Jan bule gak kot beli…huu..skang ni kitorang still tengok carik2 tiket bulan 5..tapi mmg mahal gile skang..RM130++ kalau tak silap.

Tapi ok gak laa..hehee.. 😀

owh..korang boleh check flight murah airasia korang kat : flyous.com

Incoming search terms:

  • tambang murah air asia (1060)
  • air asia tambang murah (574)
  • airasia tambang murah (492)
  • tambang murah airasia (416)
  • tambang murah (400)