Tag Archives: streamyx

Beba kembali bersiaran..akhirnya!!

huuuu..sorry sangat2…ini semua rasanya angkara streamyx..kata adik aku en.boyem (pakar networking) tmnet ada problem routing ape ntah..gitu la..so mmg kena tunggu diorang jek..

semua website cam facebook, yahoo etc..mostly yang hosted abroad cam aku bole masuk. Cuma yang hosted in Malaysia jek kot takle masuk…

aku dah call tmnet jumaat lepas..baru hari ni problem resolved..walopon diorang kata dalam 24hours tapi tu 24hours masa bekerja jek la kot..huu…

so kepada kengkawan and peserta2 my ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway…hari ni gak akan aku post kan resultnya..kejap ek..

hohoho..3 hari tanpa blog ni tak besh gak..hehe..nak blogwalking pon takde mood..so mmg effect sangat gak kat traffic blog ni..heheh..menurun 50% dari biasanya..

berserabut

muke 3 hari tak update blog..hahaa

haha..takde la..disebabkan dah takle masuk blog tu…so masa2 tu telah pon digunakan untuk jumpe2 member etc.. 😀

kay la..nak gi siapkan semua bahan untuk announce result GA yang dah lama tertangguh…tungguu…..hehe…

and sangat2 sorry (sila salahkah streamyx..hehe..:p)

Awatnya slow sangat internet ni…

sejak semalam slow gile la internet…

streamyx wat hal lagi ke?

semalam lagi la teruk…aku terus tak le nak send email yahoo…huu…pastu dok update blog pon nak upload and insert gambar jek ntah berapa lama la baru boleh..tu pon kat 10 kali agaknye dok try…

boring la kalau internet slow ni…semua jadik susah…

mintakla kejap jek camni…

internet broadband

streamyx oh streamyx...

 

Aku takleh access websites and blogs hosted overseas….

huuuu…ape dah jadi ni..streamyx la ni wat hal…

so kawan2..sorry la..takle nak access langsung skang ni blog korang…

blogspot, yahoo mail, facebook…harapan…huu…

nak carik gambar logo streamyx pon takle..haha..google bule search..tapi bile nak masuk kat site gambo tu takle..ampes…

harap2 tak lama la benda ni..email pon tak le nak check…huu..

dak p ngan d-tracker nya..

dak p ngan d-tracker nya..

 

Streamyx oh streamyx…

Adoi baru jek ade connection..sejak malam semalam takle masuk internet….nak call TM cam malas semalam..so masuk tido awal sket..hehehe…

petang tadi baru jek call diorang and akhirnye ok gak..cam problem yang same terjadi bulan lepas ke dalam 2 bulan lepas ntah..

tak besh btol kalau internet slow ni..tak le la nak tengok online streaming..huu..actually cam dah lama gak tak masuk site ni : http://aznv.tv

Site ni ade banyak cerita korea and japan..tak payah download2..just tengok online jek..nak download cerita skang ni cam dah takde space dah dalam laptop ni..penuh ngan gambar2 alif..hahaaha…

tapi internet kena laju la..kalau tak mmg la asik dok buffering jek 24jam..

skang ni tengah tengok cerita 18 vs. 29.

18vs29

Title: ??? ????/Yoryodol, Sumurahop
Also known as: Eighteen vs Twenty-nine / 18:29 / 18 vs. 29
Episodes:
Casts :
Park Sun Young as Yoo Hye Chan
Ryu Soo Young as Kang Sang Young/Kang Bong Man
Park Eun Hye as Shin Ji Young
Lee Joong Moon as Kim Noon
Choi Si Won as young Kang Bong Man
Park Min Ji as young Yoo Hye Chan

The Synopsis:

Yoon Hye Chan (Park Sun Young) is a twenty-nine-year-old who wants to divorce her husband, Kang Sang Young (Ryu Soo Young), a popular actor. After Hye Chan gets to an accident, her mind reverts to that of a silly, eighteen-year-old teenage girl, who is reliving her high school days.

In the past Hye Chan despised Kang Bong-man, a popular boy at her school, thinking he is shallow. But little did she know that Kang Bong Man would become an actor one day, change his name to Kang Sang Young and be her future husband. For Sang Young, seeing his wife revert to their high school days changes him, and he strives to mend their shattered marriage. The only obstacle is Shin Ji Young, an actress, who has fallen in love with Sang-young.

Credits: Wikipedia

My comment pasal cerita ni: Actually tak abes lagi tengok..hehehe..tapi boleh la..tapi kadang cam too many misunderstanding plak…pelakon dier takde cun2 or cantek2 sangat..tapi mamat hero tu kadang2 ade gak time cam kiut sket..hahaha..kiut or hensem ke ni kadang2 tu takde pada paras rupe jek..sometimes cara dier senyum ke..malu2 kucing..tu pon cam kiut gak..btol tak? hehe..

cam pening plak tetibe..hadoi..en. laki pon skarang ni tengak dalam busy mode…dier kalau masuk dalam busy mode ni mmg nak dekat tengah malam kang baru balik..huu..boring..