Tag Archives: robot berendam

Rest in Peace En. Robot

RIP en. Robot tenet..tenet.. Ni antara toy Azri yang awal-awal la juga masa kecil. Sampai hati Azri rendam dia dalam baldi. (-_-);

Aku masuk je toilet, terus nampak en robot berendam dalam air. Mungkinkah Azri nak suruh en. Robot mandi? Hahaha.. Walaupon begitu en. Robot masih tersenyum sambil kenyit mata lagi. Hehe..RIP -robot

Sebelum tu ada je dia bawa yang mainan action figure dia mandi sama. Dah itu takde lampu bunyi segala kan. Aku biarkan je lah dia bawa.

Dah yang ini.. Selamat lah. Takde dah la bunyi ‘tenet tenet’ lagi dah. Huuu..